Шукаю цапа для вязки, Вінницька обл.

Шукаю альпійського або зааненського цапа для кози у Вінниці або області. Завчасно всім дякую, хто відповість.

1 лайк

Форумчани бояться хворіб і паразитів, яких можна отримати від козюлі.Важко знайти. Я шукала, ніхто не зголосився.Можливо Вам пощастить.

По теме: Дать ли своего козла для вязки; смысл содержать козла не для своего стада, а для заработка на вязках - #8 by Ksena2211

У мене є 75% нубієць чорного кольору 9місяців Гайсин Вінницької обл

1 лайк

В кінці квітня будут окоти, будут цапки 50% Альпи з гарною родословною . Купіть і будете мати щастя)

2 лайка

Підтримую Віталія! Тим паче козлики в нього супер! І ціна на маленьких не висока. І Вам не далеко до нього добиратися.

2 лайка

У нас есть пока заанонубиец 50%.
Почему пока?Он выставлен на продажу,покрывает с первого раза,промахов не было.Вся информация о нем есть на страничке у Нины (Кізонька моя мила).Находится в 10 км.от Винницы.

1 лайк

Так, цап від моєї кози.Якщо взяв молочні якості від матері ( а повинен взяти) , то будуть дочки молочні. Дою свою козу вже більше 300днів, треба вже запускати, а вона дає ще1,2. На піку було 4,5л.при стійловому утриманні. До вересня в середньому надій 4,3л.

5 лайков

Дякую., що відгукнулися. Дайте, будь ласка , свій телефон буде коза гуляти, я з Вами звяжусь, якщо ще є цап. І напишіть з якого Ви населеного пункту.

Купіть в мене за символічну ціну 50% нубійця, дуже гарний, будете мати свого цапка.Дляпаровки є 63% нубієць телефон:0963506973.Вінницькаобласть.

как бы смысл есть,взрослый цапик ведет себя спокойно и делает работу осенью а не летом или весной,плюс у нас случка100гр.но я пока что меняюсь,зимнего цапика весной меняю на другова,то жне породистого,остальных вырезаю и сычуг и мясо.

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.