Продам козочок Київська область Обухівський район

Продам в зв’язку з сімейними обставинами своїх козочок. 1. Дворяночка в 2020 році вперше народжувала ( козлик і козочка) три літри молочка давала дуже смачного, на даний момент дою один раз вранці , дає 1 л молочка, повинна бути покрита козликом Кокосом нубо-ламанчем. 2. Нубієчка моя 75% нубійка і 25%зааненська (лінія Ветки), окот повинен бути на початку квітня , 12.03.2019 р.н. 3. Дві сестрички нубо-ламанчі весна 2020 р.н. від чудових батьків, мама високоудойна кізочка Лялька, тато козлик Марини @babushka-11 4. Козочка 20.03.2019 р.н але уже народжувала моя Мальвінка, та що народила двух братиків камерунців, доїться і зараз уже покрита Кокосом. 5. Карамелька моя маленька золота Манюня від @Mila_koza мама Ахтамар та тато Санта. 6. Ніколь мій білосніжний подарунок на Миколая від @ladusja та 7. Козлик Кокос. Дівчата якщо можете допоможіть трошки напишіть про батьків козочок. Останніх трьох на початку місяця проглистогонила івермектином.

13 лайков

Пишу по Карамельке:
Мама Ахтамар 50% нубийка, от Веры @VERAKL, отец из Батеево от Андриана, мама зааноламанча. Первокотка, с очень красивым выменем и вкусным молочком, максимальный удой 4л.
Папа Санта чистопородный ламанч 50% американских кровей, мать Белка, отец Оскар рождён в хозяйстве Г.Летягиной Россия.

4 лайка

Жаль , звичайно , що будеш продавати , бо дівчинка ну дууже перспективна ! Але я розумію вашу родинну сітуацію , і те , що тобі треба виходити на роботу . Тому підтримую та надаю інфу по Ніколь . Народилася вона ( біла ельф , обезрожена ) в парі з братом Ламанчі , продаж козенят , кіз , цапів від ОПГ " Ладні ламанчі Обухова " , Київська область , м. Обухів - #2 от пользователя ladusja Мама першокотка Джуманджі ( її мама Джима , батько Дизель , мама мами Джамала ) Всі кози мого господарства та дуже молочна лінія , які на пику дають більше 4 л , а весь сезон 3 л при двуразовій дійки та без випасу ! Батько дівчинки нубо-ламанч Принц від Зої @zoia1 По особистому запросу покупця надам більше інформації .

8 лайков

В 1 місяць та 10 днів він важив 13 кг , на моїй сторінці Кокоса я звала Шансоном .

В 2 місяця він поїхав до Юлі з вагою ± 20 кг ( не знайшла данних ) , але потім чомусь його зріст зупинився і він не виріс в великого цапа ( бачила нещодавно ) :disappointed: Мабуть сказалася відмова він молока … не знаю . А можливо ще вистрелить по весні у нових господарів .
Мама Шарлотта ( Венера від Віри @VERAKL + Дизель ) , батько Принц ( Бусінка + Єлісей = господарство Зої @zoia1 ) По молоку мама на пику дає по 3,5 л , весь рік по 2,5 л при двуразовій дійки та без випасу .

7 лайков

Мама Ахтамар з мого господарства http://forum.kozovod.com/t/prodam-kozochek-50-nubiechek-kievskaya-obl-vozle-beloj-czerkvi/18177 Люда маленькою купила її в мене.Мама Лиска,зааноламанча,гарно удійна коза рік назад поїхала до Нелі Селіванової,зараз вона в неї.Ахтамар,та чорно біла кізочка,яка вона мені була гарнюня.

3 лайка

Юлічка, покажіть фото нубієчки 75%.

1 лайк

Aхтуся, форма вымени абалденное, кармашка нет.


А это Белка, мама Санты

13 лайков

Завтра скину фото дівчаток своїх)

3 лайка

Вибачте сьогодні забігалась фото постараюсь завтра скинути

1 лайк

На Карамельку та Ляльку бронь

Юля, здравствуйте! Муж меня донимает все детально расспросить… сутки уже мучает :laughing: Малютки вряд-ли покупали бы,кормить сейчас нет молочка. А дойные интересовали бы. Но все зависит от цены и доставки. Вобщем спрашиваю :wink::astonished: можно в личку ответить,если что :wink:

1 лайк

пробувала я зробити фото дівчат, ось що вийшло завтоа напевно зніму відео.

7 лайков

З продажу знімаю Зорянку і Ляльку.

1 лайк

Я так хотіла побачити 75% нубієчку. Це мабуть та що на нашу схожа. Надіюсь Ви її залишите дома.

1 лайк

так Лялька, вирішила її лишити)

3 лайка

9 лайков

Мордочки ніяк не виходить фото зробити лізуть зразу цілуватися, завтра принесу гілок і спробую ще раз)

Риженька безушка це дочка Ахтамар?

2 лайка

Так це Карамелька)

3 лайка

Карамелька в продажі, бронь знята.

1 лайк