Продається козина сім"я. Черкаська область Лисянка

Шукають нові домівки три кізочки 75% альп і цапик, народжені 15.04.21р. від мами Ліри (третій окот , генетично безрога, 50% альп,) та батька Дружбана 100% альп, лукачівка ЕКО, знаходиться в Лисянському аграрному ліцеї, рогатий.
Мама Ліра народилася у нас в господарстві від мами Берізки ( полтавська коза, по другому окоту давала 5,5л. молока) і батька Банана 100% альп Лукачівка ЕКО (проживав Лисянський аграрний ліцей) в трійні, дві кізочки і цапик.
Ліра по першому окоту кізка і цапик, 5.5 л. 11 місяців лактації, по другому окоту - чотири кізки, дві з яких у нас в господарстві (04.05.20) - 6.8 л. до кінця серпня, лактація 10 місяців, в запуск ішла з 3.5 літрів. Легкодойна. Діти під мамкою .
Ціна за одну кізку 3500 грн, цапика - 2000 грн, Ліра - 8000грн.
ВСІ ЦІНИ ОБГОВОРЮЮТЬСЯ, Тел. 096 545 76 78, тут же і вайбер.
Всі фото і більше інформації на форумі “Кози над Тікичем”, а також потенційному покупцеві на Вайбер.
Тільки самовивіз.

Також пропонуємо кізку, д.н. 22.05.21р. від Ліриної минулорічної дочки Майки, 75% альп і Майкиного батька Дружбана 100% альп (інбридінг).
Кізка народилася в різнополій двійні, козлик з вагою 4,1 кг, кізка -4,3 кг, обоє будуть рогаті, мама має красиве вим"я, легкодойна, безрога. Ціна 1500 грн.
Продаж в зв"язку з сімейними обставинами.

Знаходимося: Черкаська обл, Звенигородський район, Лисянка, 400 метрів від траси на Київ.

19 лайков

Маленька Барбі, дочка Майки, поїхала в нову сім"ю.

5 лайков


Лірина козочка №4

кізочка №3

кізочка №2, таке шило, що неможливо спіймати

козлик
Отакі ми ростемо, п"ємо молоко, вчимося їсти траву, перевіряємо мамину миску з зерном, любимо теплу водичку. Ну а побігати -пострибати, то тут нам немає рівних.

15 лайков

Гарні дітки, добрих їм господарів.

2 лайка

На коричневу козочку №4 бронь.

3 лайка

Відсадили козенят на ніч окремо. Ранковий удой (за 10 годин) Ліра 2,480кг, три тижні після окоту. Її минулорічна дочка Мілка 1,490 кг, це рівно місяць після окоту… Сьогодні треба зважити її синочка, Пломбіра, в народі він ЦАР, зважу, якщо підніму. Уже з усіх сил проситься в морозілку.
Одна Лірина кізка, світленька з сережками, підвернула ногу і тепер її годує старша сестра Майка, а то за компанією сетричок і брата її мало що перепадає з хворою ногою. От і появилася Хрещена мама. І свого бецика годує, і молодшу сестру. Мабуть вона думає - і мою ж дитиночку чужа коза годує. Дою з Майки рано до літри молока, решта - дітям.

6 лайков

Зважили Царя - 16,8 кг! Це у місяць. Народився 5,7кг. Таки цапець виріс!

8 лайков

Сьогодні дві красуньки (№3 і №4) поїхали в свій новий дім. Вірю, що їм там буде добре і надіюсь, що виростуть такими, як їхня мама.

9 лайков

Сьогодні наша Ліра з дочкою переїхали в нове господарство.

Тему можна закрити.

5 лайков