Я использую премикс для жвачных Дольфос Б или Дольфос БМ, из линейки Дольфоса
Александра, правильно Дольмикс БМ или Дольфос БМ? смотрела сайт есть и для овец и коз Дольмикс ОВИ и Дольмилк ОВИ (ЗЦМ - пойло)
Для КРС лучше состав?
или его можно найти у поставщиков?
вот для овец так и не нашла в продаже
это разные линейки одного производителя, Дольмикс и Дольфос
на счет овец, я даже не смотрела, так как в Украине не встречала
это то что Вы заказываете?
только у нас продают в других упаковках
или это оборот упаковки?
Хочу заказать
Выпаса у меня нет, сено разное сейчас хорошее, а два месяца ели ужас.
Хочется поддержать их
дольфос Б - это универсальный премикс для КРС, дольмикс БМ это премикс для дойных коров.
обычно я беру дольмикс БМ, но иногда когда его нет в наличии беру дольфос Б. Главное смотреть на срок годности
Девочки, подскажите, кальфостоника не было в аптеке и сестра купила мне кормовой концентрат Живина.
Кто что скажет о нем? Стоит давать?
![0-02-05-
Давно испортился. Пустышка.
Дякую за відповідь!
а какой премикс посоветуете?
Доброго дня. Якщо є фінансова можливість, то оригінальний кальфостонік, або від Наталі Платонової. На форумі нікнейм @Ekl. Або можна брати Дольфос Кальвет + Дольфос Б. Давати в комплексі, бо в першому немає вітаміну Д.
а в чем выражается ощутимый эффект от премикса?как понять,что покупаешь не пустышку?
Вот к примеру кальфостоник довольно дорогой,чтоб отбить затраты-надо чтоб коза литр молока в день от него прибавила)
Все видно по стану кози, по шерсті в тому числі. Затрати великі.
Можні визначити, чи всього достатньо через аналіз крові на мінерали та вітаміни.
Можете не купувати, порівняєте.
Влітку премікси можна не додавати, якщо тварини на вільному випасі і самі обирають рослини для їжі.
Саме премікс Наталії, коли років надцять я почала давати своїм козам, додав до надою ваш
Тобто літр був мій, це було ваше висловлювання, але ви вгадали.
А премікс дуже гарний, вона його виготовляє за власним рецептом у заводських умовах. Всі випробування проходять на власних тваринах. А спеціаліст з кормів не буде годувати своїх тварин бозна чим.
Кальфостонік коштує в середньому 400 грн/кг. Його вистачить в середньому на 3 місяці дійній козі.
133 грн на місяць.
Приблизно 4.4 грн на день. Це суттєво дешевше літра молока.
Пані Наталя, скільки зараз коштує ваш премікс? Лактація для кіз.
Зараз 240 грн/кг. Також є для запуску 170 грн/кг, енергетик для окоту (перша випойка) 220 грн/кг - на козу треба 100 г на одну випойку, як правило, цього достатньо, і буферсет 85 грн/кг - розкислювач рубця замість соди, як піде молода трава, він буде дуже актуальний