Кому треба гарна тваринка дарую, зможу підвести в Макарів, в Київ по попередній домовленості. Попала до мене пів року назад. Ручна, тільки треба щоб до нової обстановки звикла. Зву її Боня.
0992526151 Оля
Гы) У мя аллергия на кроликов…) а то б взяла…
Ну о так Лена, а я вже подумала у Боні нова хозяюшка знайшлась)
Олічка, я б забрала, але трохи далеко (((. От якби хто знайомий з Києва їхав …в мене донечка любить таких вухастиків.
А я би з радістю віддала, тим паче дитині) поки що він дома, якщо хтось їхатиме дасте знати. Якщо її заберуть і я повідомлю.
І я б забрала, в нас колись був кролик Мотя, спав з нами на дивані як котик. Але вже його немає… Як раз 10-го червня в сина день народження, був би відмінний подарунок. В Київі зустріну
Вітаю Юля, давайте так і вчинимо. Напишіть Ваш номер, передзвоню коли їхатимемо в Київ.
0662083071, 0982231642 на першому є вайбер. Оце діти будуть раді!
Наша Боня тепер Боня Юлі) нехай радує дітлахів!
Юля дуже приємно було познайомитись, надіюсь ще зустрінемся:wink:
Оголошення можна закрити. Дякую.
Оля, дуже вдячні за Боню! Андрійко сьогодні з самого ранку вже біля неї) Наклали повну мисочку їжі їй, хочуть витягти, але ще не дозволяю) Дуже рада була знайомству! Теж сподіваюся що зустрінемось
Эта тема была автоматически закрыта через 180 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.