ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Ой,да! Горе какое,собаньке мягкий облаков,мужу выздоровления скорейшего. Гнойная ангина это мука еще та,не по наслышке знаю ни поесть,ни попить.ни поговорить. Хорошо помогает отвар тмина с коньячком, заваренная луковая шелуха вместо чая,хлорофилипт и гидроперит в полоскании,все старое проверенное временем.

2 лайка

Ладочка, щиро співчуваю. Тримайся, дуже шкода :sob::sob::sob:. Обіймаю тебе.
Все таке кліщ?

1 лайк

Лада, співчуваю вам дуже, розумію,я теж за улюбленцем своїм горювала, сльози навертаються як тільки згадаю свого Боцмана.
Дозвольте собі погорювати, поплакати і біль поступово мине, залишаться теплі і світлі спогади про Тора💕Сил вам та терпіння)

2 лайка

Лада, всё изменится скоро. Вы щеночка возьмите :heart_eyes: :wink:

3 лайка

Ладушка, сочувствую :cry: К сожалению наши спутники хвостатые с нами не на всю нашу жизнь, а на всю их жизнь. Мягких облачков Тору и сахарных косточек.
@Sergia Монахиня Сергия верно говорит :wink: щеночек поможет быстрее пережить утрату!

Юре скорейшего выздоровления передавай! Сама перестань рвать душу и сердце себе! Иди к козочкам и принимай козо-терапию :heart::hugs::heart:

4 лайка

Ой , дівчатушки мої , які ви всі до мене уважні … дякую , рідненьки , мені зараз кожне ваше слово дуже важливо .
Фрейя також по Тору тужить , тому постійно біля Юри лежить … тепер вона одненька у нас залишилася … а до цуценя треба мені визріти … можливо колись … але точно не скоро . І знаєте що ? Коли йдемо з Фрейкою на вулицю ( хоч вона і не ходить за мною … ) я розумію , що не сама . А щоб було , як би Тор у нас був один - я б з ума зійшла б точно … :sob: :sob: :sob:

9 лайков

Если когда-нибудь решитесь брать собаку, берите другую породу. От той же породы Вы будете ожидать, того же поведения, и можете быть разочарованы. Говорю из собственного опыта.

5 лайков

Без собак я жити не можу … так больно їх втрачати , але без них ще хуже … колись … зараз я не можу про інше цуценя думати , бо кожна з моїх собак незамінна … але ти права , я не зможу взяти схожого на Тора , бо це буде занадто больно .

3 лайка

Що ж це таке робиться в світі? Що не хата, то біда. Чи це рік такий? Чи вже ми так Землі досолили, що вона на нас сердиться?
Ладуся, тримайся! Ми, жінки, все осилимо. По собі сужу. Зразу страх і розпач, а потім приходить розумінні ситуації і на все дивишся по іншому.
Якщо плачеться - поплач, не тримай в собі біль. Кізкам розкажи, вони найкращі психологи. Юрі швидкого одужання, а тобі терпіння і здоров"я.

8 лайков

Ладуся, сочувствую потере. :sleepy: Держись.
Тору мягких облачков и сахарных косточек .
Юре скорейшего выздоровления.

3 лайка

сьогодні скинула з телефона фотки , і серед них Тор … так важко завжди було його фоткати , бо він завжди біля мене … сидів або лежав … я на піньочку - і він тут як тут , я на лавочку - вже біжить пообніматися :sob: :sob: :sob: … ой … як же погано мені без нього … очі його карі дивляться на мене зза кожного куща …

32 лайка

31 лайк

Фрейєчка все ж більше Юріна дівчинка , вона і спить біля нього … але вона наче чувствує , як мені потрібна зараз її підтримка , а може їй потрібна моя … бо вона також осиротіла … Ходить тепер зі мною по господартву , сидить біля козячего вольєра та чекає поки подою кізок , а раніше вона так не поводилася … От я з нею розмовляю про Тортіка , плачемо разом …

14 лайков

Ладусю, дуже шкода… Співчуваю і обнімаю тебе. Не знаю, що казати. тут тільки час трохи загоїть, щоб менше боліло. просто обнімаю. Тримайтеся з Юрою, хай скоріше виздоровлює. А тобі терпіння і сил.

6 лайков

так … я знаю … біль колись притупиться та залишиться тільки добра пам’ять …

Дякую за розуміння :pleading_face:

і я тебе обіймаю … )

5 лайков

Лада прими мои соболезнования… Как жаль… Зеленой травки ему там за радугой, а вам сил держаться и перенести эту потерю. Плачу :broken_heart: :broken_heart: :broken_heart:

1 лайк

Ладусь отпусти его ,ему же тоже плохо ,пусть ему будут зеленые и солнечные луга ,а тебе душевного умиротворения .

3 лайка

Ладушка, и я тебя обнимаю и соболезную… :cry: Просто без слов, потому что их нет… :frowning:

3 лайка

Як кажуть … біда не приходить одна … у вівторок Юру прооперували , зараз лежить у хирургічному відділенні . Гострий парапроктит -
Парапроктит - запалення навколопрямокишкової клітковини. Інфекція через запалені анальні крипти проникає в анальні залози, виникає набряк і закупорка протоку, що сполучає залозу з криптою, надалі утворюється ретенційна кіста, яка розкривається в параректальну клітковину і викликає її запалення.
Ось так … спочатку ангина , а потім попу порізали з двух сторон … лежить з трубочками та бинтами у ранах … треба , щоб гній з м’яса вийшов . :sob: :sob: :sob:
Ну де це все береться ? Я ніколи не чула про таку болячку … а хирург каже , що вона така ж не рідкісна , як і апендицит … просто шок . За два дні у аптеках залишила 3 000 грн + расходи на " вдячність " …
Скільки днів проведе Юра у лікарні не знає навіть док , бо кожен організм працює на очищення по різному .

7 лайков

Да, в больницу сейчас лучше не попадать. Маму летом оперировали, 26 тысяч… До сих пор кредит не отдала. Пусть выздоравливает быстрее и возвращается домой. Дома и стены лечат.

1 лайк