ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Да что ж такое?! Ладуся, Юре скорейшего восстановления и крепкого здоровья по результату!

5 лайков

Ладусь, очень неприятная болячка… моему Юре лет 10 назад такую оперировали, Да, долгенько выздоровление идет, но зато потом все будет хорошо. Юрику привет и скорейшего восстановления! Ох, как тебе сейчас тяжело с таким хозяйством управляться, без помощника. Держись, детей подключай, Все пройдет, пройдет и это…А с бедами всегда так, недаром есть поговорка - Пришла беда - отворяй ворота. :sleepy:

6 лайков

так , самой і важко , і сумно … дітей напрягаю , всіх по черзі … А вночі зі мною тепер спить Фрейя , потім їй стає жарко і вона уходить … а засипаємо разом . Сьогодні варю сири , готуюся на ринок у Козин та Обухів , бо грошей немає , а на тому тижні не торгували . Хлопці будуть мене возити ( син , зять та племінник ) … так що я все зможу подолати .
Я ж ще й ремонт затіяла два тижні тому , у хаті срач , все у кучу … це я так маму свою чекаю на ПМЖ з рф … повинна приїхати на початку жовтня , а я тут вся в сюрпризах … пісець короче .

15 лайков

Всё и так будет как должно быть, а вам желаю не терять силу духа :sunflower::sunflower::sunflower:

4 лайка

Мій чоловік лікувався в приватній клініці. Там без "подяки " лікарям. За 11 поїздок вийшло ±50000. Так що продані кози оплатили половину лікування. Але я за кізками не жалію. Радію, що Ліра з донечкою в добрих руках.
Ладуся, тримайся. Все буде добре. Юрі найшвидшого виздоровлення. Чогось чоловіки часто страдають “заднім проходом”. Погана болячка і дуже болюча.

2 лайка

Дівчатушки , дякую за розуміння …

Сподіваюся вона вже одужала ?

Передам :wink: я вже розповіла йому , що поділилася своїми проблемами на форумі …

Мені хирург скаав , що ця хвороба від запорів , і вона дуже поширена саме серед чоловіків . А так як мій коханий з нового року сидів на дієті ( знижав цукор у крові ) , то проблема закрепів почалася ще навесні .

Саме так , іноді проблеми як виникають ні звідки , так самі і вирішуються …

Дякую , будемо триматися !

Жах який … такі гроші мабуть можна зібрати тільки всім миром …

Передам обов’язково ! Дякую .

Поки терпів , а сьогодні лікар прийшов у палату та попередив , щоб Юра налаштовувався завтра терпіти дуже сильний біль , бо буде міняти глибоковставленні турунди . Рекомендовав купити депіофен в уколах … Тримаю за нього кулаки !

4 лайка

Лада, так может можно местный наркоз дать? Что это за пытки? Спросите.

2 лайка

Та ми якось викрутились . Щось вдома було, пенсія, а з червня вже і сир продавали. Дочка приїздила з Києва, щоб завезти в лікарню в Черкаси. Домовлялися на прийом в суботу, так і обійшлося. Ну а вдома всякі процедури, то вже самі.
Одне добре, що є лікарні, куди можна звернутися… Не те, що місцеві коновали.

2 лайка

Ладуся выздоровления и терпения твоему мужу.Дай Бог чтоб поскорее закончились проблемы со здоровьем,а остальное переживём.Держитесь.

1 лайк

Отак одне лічим друге калічим:thinking: Чоловіку як найшвидшого одужання, а вам терпіння. Все буде добре! :wink:

2 лайка

Ладушка, держись и передавай Юре пожелание скорейшего выздоровления!

2 лайка

Лада, швидкого одужання чоловіку. Тримайтеся і будьте здорові.

1 лайк

щось подвисла моя сторінка , цілий день крутила загрузку мого тексту … все … видалила , може комп пора почистити ?!

Дякую ще раз , дівчата ! Сьогодні сиділа з ним , а він вже лежати не може … додому рветься … там же без нього робота вся встала . А я не пускаю , кажу - відлежися вже , долікуйся повністтю , щоб ще раз не набралося … лякаю рецедивом . А сама ж його чудово розумію … коли лежиш - всю роботу б переробив :grimacing: … І чому немає такого бажання працювати , коли здоровий ?

17 лайков

Ладушка, всё до кучи называется :scream: Юре скорейшего выздоровления и восстановления :muscle: передавай привет :wave:

Сама не грузись! Тебе нельзя! Всё на тебе осталось пока, но это временно! Ты сильная :muscle::muscle: ты справишься :heart::heart:

Обнимаю :hugs:

6 лайков

Привіт, побувала у тебе в гостях, а тут таке. Юрі привіт і побажання скорішого, а головне повного одужання. А ангіну хоч вилікували? Тримайся, я розумію, як тобі важко, але ж ти не сама, у вас сім’я дружна

1 лайк

Справляюся потроху , сьогодні покліяла для мами кімнату , ледве двигаюся … втомилася страшне . Юрі легше , лікар каже , що все добре виходить … можливо на вихідні відпустить додому . Діти всі допомогають , приїзджають по черзі . Вчора молодша помила три вікна , сьогодні старша приїхала та видраїла ванну кімнату - плитку на стінах та підлогу ( вчора потолок там білила ) . Завтра синок повинен перевезти від свекра причіп гарбузів та поскладати у сараї . Кожного дня з кимось їзжу до Юріка , а по телефону говоримо мабуть кожну годину … він всім керує :wink: ну так йому приємніше знати , що все під контролем .
А нам видраювати всю хату ( два поверха ) , ще вичищати всі вольєри … роботи така гора , що не знаю , що встигну , а що ні …
Мама прихворіла , спілкуюся з нею два рази на день по скайпу … тепер перед переїздом треба одужати … і де той бронхит взявся.
По нашому спільному плану вона повинна приїхати до 15 жовтня , так що в мене ще є час привести все до ладу , і Юру у тому числі .
Тільки за Тором сумую та плачу вечорами , як же мені не вистачає мого хвостика … :disappointed_relieved:

24 лайка

Ладочка, я рада, что у вас потихонечку все налаживается. Я помню вас со встречи в Киеве веселыми и всегда с улыбкой! Вот будьте с мужем такими всегда! Пусть неприятности обходят стороной.
Тор… сочувствую такой утрате! Они же нам как члены семьи, друзья. Но вы смогли выговорится и разделить с нами эту боль, от этого становится немножко легче! Думайте о том, что ему там хорошо на мягких облачках, он вас видит и не хочет, чтобы вы грустили и плакали. :heart:

9 лайков

Лада держись, и это пройдет! Юре крепкого здоровья, тебе сил и терпения! А Тор… Возможно эта та большая плата за здоровье кого-то из родных… Всё будет хорошо!

7 лайков

Ладуся, рада що Юрі легше. А роботу поділи на термінову і ту, що підожде. Ще ж обіцяють тепло, все встигнете.
От не люблю я вересень, за те, що все треба бігом і невідомо, яка погода завтра буде. Вчора строїли плани на ранок, а тут такий туман взявся, що за 20 метрів нічого не видно. Стірку так і вивісила в туман, колись висохне. І саме обідне - збиралися їхати збирать соняшник, так як його збирать мокрий і де сушить? Чекаємо сонця. Мабуть піду козам педікюр робить. Треба ж чимось себе занять.

5 лайков