І ми з чоловіком будемо ревакцинуватися у п’ятницю
Нарешті дочекалися зниження температури та дощю , гарний пройшов , але нам все одно мало … отава погано відростає , кози забули вже про зелену траву . Третій тиждень на сіні … але воно домашнє з нашою люцерною , овсяною соломою та різнотрав’є з інших ділянок сінокосів .
Собі хочу відмітити козячі гульки .
Отже , з Принцем погуляли :
Вайра та Джамала ( 12.08) ;
Шарлотта , Джуманджі , Забава та Саманта ( 13.08 ) .
Чекаю гульку від Джими , Карамби та Каміли .
з Дизелем парувалися :
Султана ( 13.08) ;
Рута та Дженіфер ( 14.08 ) ;
Самба та Соната ( 15.08 ) .
Пару місяців почекають ярочки : Джоана , Джасмін , Джорджія , Санта-Барбара та Сандра .
Ладуся, веселого Різдва! Готуй тазіки заранні!
Ну Лада, молодчина розмахнулась ,
Уже аж так ви розплодились.
Це вже мабуть залишились всі які в твоєму домі народились чи є ще й покупні?
Так , не можу себе зупинити та не залишати дівчат вдома
вже по рукам себе б’ю , а не допомогає .
Ще є три покупні : Джамала від @Anna , Вайра від @Lesnaya та Рута від @Lam Всі інші мої виводні .
Мені подобаються спільні окоти , тоді козенята всі однакові і ніхто нікого не ображає . А те , що у січні будемо народжувати - так нам навіть краще .
Тор , мій любимий , мій великий друг , мій компаньон та мій хвостик … помер . Сім років він радував мене та не відходив ні на крок … завжди лягав так , щоб бачити мене і навіть коли спав - прислушивався чи я не пішла кудись без нього …
Як же мені тепер без нього ? … плачу постійно …
Ой, Ладушка, как же жалко Тора . Мягких ему облачков.
Сочувствую. Как ни жаль, но преданным сердцам наших любимцев отведен короткий срок…
Держитесь ,Лада,соболезную Вам😪 мягких облачков Тору за радугой,он будет с Вами всегда
Ладушка сочувствую ,держись.
Оххх…
Только что прочитала… Ладусь, тоже плачу… такой замечательный пес. Как тяжело терять доузей,
Сочувствую! Держитесь.
Сочувствую, Лада . Хорошей охоты Тору за радугой
Сочувствую Лада…. Держитесь!
Как печально и тяжело терять лучших друзей - собак.
Сочувствую!
Дякую , дівчата , за підтримку … @irina44 @Skoda @Chernomorka1 @babushka-11 @Varvara @Kozuni @Ivanna @mihajlovna сьогодні поховали у лісі нашого Тора , зять допоміг … Юра мій хворіє вже тиждень , гнійна ангина + чирка велика на сраці = гонять високу температуру … завтра поїдемо оперувати . Навалилося на мене оце все … морально вимотана … ходжу , пораюся на автоматі … сльози самі капають … Вчора борщ варила , так уперше такий несмачний вийшов … от здається все те саме кинула , а як душа плаче - нічого не виходить …
Я ж оптиміст по життю … знаю , що викарабкаюся … але зараз так важко , що словами передати не можу … від болю втрати у мене фізично болить у груді та у горлі , наче той ком ніяк не розсосеться …
Як же добре , що є кози , йдеш до них , гладиш , годуєш , доїш … заставляють мене двигатися …
Ладочка співчуваю твоїй втраті,він буде й надальші оберігать, із хмарок буде посилать тобі промінчики, заспокойся життя продовдується, все наладиться, будь умнічкою відпусти його хай рухається у хмарках.
Ладусю, співчуваю. М’якеньких хмаринок Тору. Тримайся, козюлі тобі на поміч. Я коли дою, люблю голову до рубця притулити, це якась терапія, дуже заспокоює.
Юрі одуження.
Ладочка співчуваю, м’яких хмаринок Тору( Тримайтесь та швидкого одужання чоловіку.