ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Привіт , Танюша ! Краля - це Ваш клад ! Бережіть та добре вирастіть цю красивущу онучічку Венери !

Сподіваюся , що незабаром ми всі побачимо твою особисту сторінку - хатинку , з задоволенням будемо спостерігати , як ростимуть дівчата - Краля (Каміла + Принц ) , Джина ( Джимка + Принц ) та Ланочка ( Забава (вона дочка Шарлотти та онучка Венери ! ) + Принц ) - тобто правнучка Венери !

4 лайка

Малявочка- Ланочка - Лана

2 лайка

Ладоччка, співчуваю вам з Любою. А в самої серце пветься: як там мої? Я ж теж недавно прдала…

2 лайка

Лада, в новостях промелькнуло, что вышел указ о запрете продажи мяса и молока якобы из-за жары (правда, вышел, когда жара уже спала). Ты что-то знаешь об этом? Это надолго?

Привіт ! Я не чула . У мене є група у вайбері від нашого ринку … тож , як би був подібний указ - нам би заборонили торгувати місцева адміністрація ринків . Знаю тільки , що не можна парне молоко продавати , але у мене є клієнти саме на парне і вони приходять на ринок у 7 ранку по нього … далі молоко продаю з сумки-холодильника , де банки обложені льодом . А бринзу , наприклад , на прилавок ставлю одну головку в одноразовому боксі , а вся інша також в сумці з льдом стоїть … те саме з домашнім сиром , халлумі , свіжими белперами та ін.

8 лайков

Ладуся, привет. Ответила тебе в теме, а потом схаменулась, что это скорая ветеринарная. Скопирую сюда.

Ладуся, сочувствую :frowning:
У меня пару лет назад похожая история с котом была. Тоже дохлую крысу по двору таскал, а потом как тряпочка стал. Обратилась в Чабанах к доктору Буряку, он его вытащил с того света. Я ему сказала, что даже не верила в успех. На что он мне ответил: “Я тоже”. Тем не менее, кот жив и до сих пор.
Чем лечили не помню. Оставляла его в клинике на несколько дней, ставили капельницы.

1 лайк

Дякую , Люда , за відповідь . Я його вже точно не врятую … мухи показують , що на “труп” сідають пачками . Забрала його в дім , глажу , плачу , жалію … а він мені намагається відповісти … :sob: :sob: :sob: але очі вже скляні стають .

2 лайка

Ладочка, держись, дорогая! :frowning: Очень жаль :cry:

1 лайк

Сьогодні ми опробували на полі свою нову роторну косарку

20 лайков
19 лайков

Лада поздравляю с приобретением новой чудо-техники. Пусть долго служит и помогает! Но траву все-таки легче косить трактором, а ещё легче просто купить сено:)

6 лайков

Так , Юра щасливий , бо не знав як подужати вручну 50 соток сінокоса

17 рулонів по 350-400 кг вже стоять в двух гаражах на зиму

36 лайков

гарна штука, але у нас на сінокосі дуже багато мурашників і вони дууууже високі. Ламається косарка часто.

А наші мурашники розлітаються від косарки , як салют , Юра вперше таку силу техники побачив :wink: :sunglasses:

5 лайков

Новина сьогодняшнього дня - о 13 годині ми з Юрою отримали прививку Пфайзера ! Поки що немає жодної реакції … польот нормальний !

17 лайков

Поздравляю с косаркой! Супер!

2 лайка

Всім привіт ! Мої кози зараз дружно загуляли , Дизелю та Принцю роботи багато … у дворі повний армагездець … хайож стоїть неймовірний .
Я знаю , що багато людей читають мою сторінку , отже хочу попередити про те , що через місяць буду виставляти Принця на козій ринок . Вирішили в зиму його не залишати … дочок його багато собі залишила та ще залишу у наступному році . Продаватиму не дорого , викупаного , вичесаного та з доставкою за ціною пального … ну це обговоримо потім .

43 лайка

Шикарняга. Хорошего ему гарема

6 лайков

Зробили ми з Юрою ревакцинацію Файзером . Ніяких побочек не замітили , тільки пару днів побалівало саме місце уколу , як синець .
На ринку ходять розмови , що без сертифікату про прививку не можна буде торгувати , а вчителям по нашому району сказали , що якщо 80% не прищепиться - школи працювати не будуть . Тобто знову онлайн …
Наша прививка не має відношення до роботи - це особисто наш з Юрою вибір … а чи він вірний покаже час .

13 лайков