Вітаю . Хай онучок росте здоровим, щасливим, кріпеньким. Мамочкі швидкого відновлення і насолоджуватися материнством.
Ладуся, я також приєднуюся до привітань. Нехай малий Максимко росте міцним та зроровим на радість батькам та бабусі з дідусем. Незабаром буде з Юрою нові загони для кіз будувати.
Поздравляю вас с внучком. Здоровья ему крепкого, счастья большого и удачливости. Максимки мальчишки упертые)
Ладуся поздравляю!
Внук родился — это счастье!
Разрешите пожелать:
Пусть здоровым будет мальчик,
Пусть цветут отец и мать.
Бабушка пускай сияет,
Дедушка — счастливей всех.
С внуком я вас поздравляю,
Ждет его пускай успех!
Пусть еще совсем ребенок,
Очень юный человек,
От души ему желаю,
Чтоб прожил счастливый век.
Поздравляю с рождением внука! Пусть растёт здоровеньким!
Ладушка, поздравляю с рождением внучка! Пусть растет здоровеньким на радость родителям! Всем здоровья!
Дякую , дякую , дякую , дівчата ! Сьогодні вже виписали невісточку додому , їдуть вони з Києва , а ми всі чекаємо … і знов стіл накрит . А ще , ми вранці зі свахою на нашому ринку всіх пригощали , за малюка наливали … Ще вечір сьогодні пережити , та з завтрашнього дня на молоці та кефірі треба тепер місяць сидіти
Поздравляю, пусть растёт здоровеньким и сильным на радость вам и родителям
Вітання з новонародженим! Хай росте щасливим та здоровим на радість батькам та сім’ї
Вітаю з народженням онука! Всім міцного здоровя
Счастья и здоровья новорожденному внучку! А бабушке с дедушкой здоровья и терпения! И денежек побольше, чтоб баловать любимых внуков!
Доброго дня Лада.
Ти писала Принця ( нуболаманч ) ,
Так що від єльфіків ламанче нубів також пролітають сусліки це скільки в ньому % повинно бути.Я правильно поняла що всі які народили від Принця і є серед них сусліки.
Поздравляю с рождением внучика. Пусть ростёт здоровеньким вам на радость
Я навіть скажу , що сусліків більше народжується від Принця , ніж ельфов . От зараз підрастають для продажі два козлика ( суслік та ельф ) , та одна дівчинка ельф . А суслічка залишається вдома . Ще два козлика вже заброніровані ( також один ельф , а інший суслік ) . А з зимових дівча , що від Принця народилися та залишилися вдома : три суслічки та дві ельфійки .
Лада то скільки в ньому % нуба і скільки % ламанча?
Я до того що я покрила свою Дану окрас добермана 43.75% нубийку ламанчем сусліком чорним з білим пятном, то її син якщо буде єльфіком то може давать також сусліків і єльфіків?
Я процентами граться не буду , не розумію в них нічого … Принця брала у нашої Зої @zoia1 може вона підкаже % .
Цікаво буде , що получиться … а коли окот ?
так , звісно , якщо його парувати виключно з дамами - суслічками ! Всі кози , що спаровані з Принцем - обов’язково сусліки !