Мои поздравления с малышей! Мамкам молочка вкусного побольше, детям ручек хороших, ну а тебе- терпения!
Сьогодні , вперше так піздно , садила часник та цибулю на городі . Сподобалася мені в цьому році цибуля , яку я посадила під зиму , велика виросла , соковита . Ще залишилося буряк прибрати … але поки стоїть гарна погода , а в лісі ростуть гриби пачками - треба бігти по гриби , бо стільки років їх не бачили… що навіть смак став забуватися
А чому пізно? Я ще не садила, дивлячись на минулу зиму не спішу, бо проросте, а то погано. У нас оце зараз морози, а потім тепло й дощ, ще встигне вкорінитися.
Я тоже еще не садила. Тепло будет, пожрут всякие вредители.
Еще даже и не в планах, думаю где-то на начало ноября. Правда, садить буду только чеснок. Что-то с луком под зиму у меня не сложилось совсем, не выросло ни одной луковички.
а я завжди до Покрова садила .
Земля мабуть важка … у мене чернозем з перегноєм , дуже легкий грунт .
Инна, під зиму саджу тільки озиму цибулю, голандську.
Так и я озимую голландскую садила. Правильно Лада сказала, земля у нас тяжелый суглинок. Да еще и зима теплая была, уйма мышей да кротов, наверное пожрали.
Цібуля, яка з осені проросла вимерзнути може без снігу.
Дівчата , а я вчора ще раз бабусею стала , у мого сина народився хлопчик ! Ох ми вчора і відмітили … цілий день та всю ніч гуділи , в 4 ранку останні гості уїхали . Юра у дворі діскотеку организував , зібралася вся рідня , а потім сусіди один за одним заходили … Шашлики жарили , водочку кушали …
Вітаю з онуком! Нехай росте на радість батькам та бабусям-дідусям!
Поздравляю с внучком!
Ладусь ка поздравляю! Теперь у тебя комплект - и внучка, и внучок! Ну и в дальнейшем ещё прибавления! Будьте все здоровы!
Дякую за привітання !
завтра їдемо вже забирати додому нашого Максимку
Тепер в роддомах довго не тримають … розривів немає - вільна !
Поздравляю с рождением внучка! Желаю здоровья и счастья ему, пусть растёт и радует своими достижениями родных и близких.
Вітаю бабусю і дідуся, тата і маму! Всім здоров"я, миру і радості !
З новонародженим Вас! Нехай здоровенький росте на радість батькам!
Ой радость какая!Малютке здоровья крепкого,богатырского.Маме с папой терпения в первый год жизни сыночка,пусть поменьше будет бессонных ночек.Ну а бабушке с дедушкой долгих лет чтоб и правнуков дождались.Поздравляю Лада с внучатком.Пусть Бог благословит на долгую,счастливую жизнь Максимку.
Поздравляю с внучком! Пусть растет здоровеньким и радует маму-папу и бабулю- дедулю!