ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Ось якби "стадо баранів " прийшло на обухівський ринок , з пачками п’ятисоток ,зразу стали б шанованими клієнтами…:thinking::pensive: а так …
Да , я в АТБ теж іноді купую щось , і відчувати себе стадною овечкою якось некомільфо …

8 лайков

Забудеш тут … я дружина військового , а ніщо так не разрушали , як армію … зарплату чоловіку не давали три роки ! Пайки ! Ми тоді жили на пайки з двума новонародженними дітьми ! Тому нас рятувала своя земля та погреб ! Якщо цікаво , що входило в тот пайок - я радо розпишу . :roll_eyes: :persevere:

Я і не кажу , що хожу по магазинам за рулоном туалетного паперу :grin: … ми також їздимо на опт на закупки . Я ж не про то писала . Я про панику і як люди на це ведуться .

Абсолютно вірно ! Саме про це ! Легковірність народа , відсутність здатності зупинитися на хвилинку та подумати … паника !

Це якщо ти купляєш дійсно важливі для тебе речі … а ні сіль по 25 грн !

1 лайк

Тань, так когда оно дома в запасе есть, не нужно куда-то бежать и затариваться при всяких таких слухах, вот я к чему.

Потом, государство у нас настолько непредсказуемо-взрывоопасное, что я предпочитаю всегда быть с запасом.

14 лайков

А что, предпосылок нет к панике?

4 лайка

И у нас напряжёнка с финансами. И молочка в разы дешевле. И цену не могу поднять. Наоборот, постоянно уступаю. А то и просто угощаю или обмениваюсь на что то нужное. И ,как стадо, иду и покупаю по акциям и в АТБ и в Авроре. И не стыжусь этого, а пользуюсь халявой. Такая жизнь!

8 лайков

Коли люди ДУМАЮТЬ ГОЛОВОЮ та не ведуться на стадність - ось такі дії я поважаю ! Заплановано у тебе купити 100 пачок солі - поїдь та купи , заплановано купити 10 мішків цукру та борошна - поїдь та закупися ! Але не стій в товпі людей-баранів за "знижками " , це діагноз СОВКА !

3 лайка

Давайте прекратим прения по этому вопросу. Кто о чем думает, все уже поняли, дальше получится только ссора.

13 лайков

Вибачте, якщо 1965 року народження, то зараз їй 55 років, а в 2014 було 49, виходить).

Ні -ні … в 2015 в жовтні ми відмітили 60 років тітці … тобто вона 1955 року народження . Я помилилася . Але це не важливо .

1 лайк

Діскуссією про ціни та спроможності людей купляти ті чи інші товари … Ми відвлеклися від мого нагального питання ! :crazy_face: :grin: Хто небудь чув хоча б ціну на подібну послугу ?

Очень интересно , кто все же откликнется и по чем будет процедура.
Ещё вопрос насколько ее качественно проведут…

Я реально представляю себе сколько времени уйдет на 60 голов коз с копытами не стриженными с зимы. Это 3-4 козы в час , а так как козы запущены, то скорее все же 3 в час. Умножить на 60 коз. А там небось на 60 голов ещё и козлы. Ох удовольствие с ними то работать ! :laughing:
Реально, за одни сутки один человек не расчистит. Да и человек не станок по расчистке копыт, спина развалится если без перерыва работать :crazy_face: . А если козы ещё и рогатые и упираися будут, тут и в ребра получить можно и “тренажёр” ещё тот…
Вот и мне тоже интересно . Ваше мнение , например, 100 гривен за козу это много или мало ? Плюс ещё бензин оплатить, за вызов специалиста. И ящик кубазола обязательно , копыта пшикать…

3 лайка

Надо узнать у Прядко непомню как звать. Он в Ютубе разное показывает и о козах видео были.

Скажу честно, я б меньше чем за сто не поехала и то на такое количество не одна… я как-то десять своих подзапущенных стригла так это все, спина, ноги и руки растеряла ножницами, хотя они удобные и я в перчатках была… за день такое количество это одному умереть можно.

5 лайков

Копыта копытам рознь. Есть дубовые, что я одно копыто минут 20 обрезала, а их 4 у козы :scream: . А есть чик, чик и готово

4 лайка

Лада, у нас в селі обрізку копит роблять ветлікарі. Мама платила наче, 50 грн коза. Але якщо з зими, то там капець, я б теж, меньше ста не робила б.
У мене чоловік стриже, поки всім дівчатам зробить манікюр спина відвалюється.

5 лайков

представляю состояние спины и рук! Я Стригу не больше 2-х за раз, и то если копытца мягкие. У кого копытный рог как у лошади - могу и на 2 приема растянуть - утром передние, вечером задние. Тяжеленный труд

7 лайков

З 60 кіз дорослих половина . Я тим людям озвучила свою ціну : 200 грн за дорослу козу чи цапа , і 100 грн за молодняк . Якби йшли зараз дощі - можна б було і дешевше , але сухі лижи стригти … я своїх з Юрою в парі стрігу по 10 голів максимум за день … потім тиждень перерва , щоб руки позаживали та спини відпочили .

3 лайка

В прошлом году на местном форуме один мужчина предлагал услуги по стрижке козьих копыт. Цену указал 100 грн

Купіть нормальний секатор, і нема там нічого страшного. В клубі органічного землеробтва були так звані “дамські”, невеликі ,для
зрізки троянд, ними дуже зручно.

1 лайк

Де це?
16 символов