ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Да Лада, я тоже вчера прайс перекрыживала, цены поднимала :slight_smile: некоторые конечно повозмущались, но заказы делают.

4 лайка

Тоді чому їм без грошей стояти в черзі за міфічними знижками , це просто якійсь стадний інстинкт … Я черги більше трьох осіб стороною обхожу , настоялася в свій час в чергах по саме нехочу … продуктів на любий гаманець зараз вдоволь … на кожному кроці то знижки , то просто кінець торгівлі ( на ринках ) .

Я також купила кіз та дуже цьому радію , але коли покупці демонстративно пачку п’ятисоток достають ( резинкою перев’язану ) , то якось неохотно я їм 2 грн поступаю . А от якійсь бабулі бідненькій свою бринзу чи рікотту в руки сую , щоб взяла безкоштовно … людей же видно !

16 лайков

В 2014 році , коли тільки почалася війна на Донбасі , медіа пустили слух , що Артемівська соляна шахта захвачена і Україна залишилася без солі … тут же по всіх магазинах пропадеє сіль … а через три дні паники а том же АТБ викидають цю сіль АЖ по 25 грн за пачку ! То мало того … в руки дають тільки 2 пачки …
Ми сміялися також з тих людей - баранів , які там толпилися , та раз за разом відстоювали чергу знов і знов … А потім виявилося , що цю сіль ГЕРОЇЧНО роздобула наша люба тітонька ( сестра свекрухи ) , вона 4 рази купила по 2 пачки = 4 х (25+25) = 200 грн за 8 пачек солі ! А ще через три дні по всім магазинам з’явилася сіль по 6 грн ! Бачили б ви ті сльози нашої тітки … от і жаль людину було … і не зрозуміло чому в 60 років такою тупою виявилася ?!

8 лайков

Дівчата , що скажете ? Є якась інфа по цьому питанню ?

Спрошу. Нужна инфа, на сколько запущено?
Неа, сказал, далеко, некогда.

1 лайк

лижи … з зими :scream: :scream: :scream:

Бедненькие… я своим стригу раз в 2-3 месяца… но на Катином премиксе они растут как сумашедшие… прийдется стричь чаще… :see_no_evil: а эти бедняжки с зимы не стриженые ходят… :sob:

Я своїм кожні 1,5-2 місяця , 3 місяця - це вже катастрофа :crazy_face:

2 лайка

Ну … що ж … я сьогодні дууже задоволена ! :hugs: :+1: :+1: :+1: Обухівський ринок прийняв мої нові ціни спокійно ! Приїхала додому , підбила касу - тепер я нормально заробляю .
Шалена нервозність вчорашнього дня пройшла , відчула впевненність в своїй правоті . Поділилася своїми новими цінами з Гальою @suromed - цікаво , як Ви поторгували ? Вдалося продавати дорожче ? Як відчуття ?
Дівчата , що тримають корів сьогодні також підняли ціни , тепер за 1 л молока вони торгують 30 грн , а домашній сир по 120 грн за 1 кг .

20 лайков

Отличные новости :+1:
Ладушка, щедрых покупателей вам :kissing_heart:

4 лайка

Да, жити ближче до столиці чи великого міста - це вам не в глибинці. У нас коров"яче молоко 40 грн. за 3 літри. Сметана 40 за 0,5 л. У кого хороше молоко, ті на машину не здають, все розписане. Шість корів на 8 вулиць.
Таке сухе і непонятне літо зробить свою чорну роботу - буде ще менше.

7 лайков

Молодцы, я прямо горжусь вами! Везде бы так. А то на корма цены взвинтили до невозможности, а покушать купить постоянно хотят подешевле.

8 лайков

Дякую , Танюшка ! Мене вразило те , що жоден покупець не пішов з пустими руками від мене . Хто прийшов по молоко зі своєю банкою в 3 л , тот ці 3 л і купив . Подивимося , що покажуть наступні вихідні .

Це точно , до нас їдуть торгувати навіть з Василькова , хоч там є і свої великі ринки . Але ціни там низькі , заробітки також … от і приїздять в Обухів .

В Обухові сметана домашня 110 грн за 1 л

Тому і треба піднимати ціну саме зараз ! Удої попадали , трави сочної немає , а закупки кормів на зиму треба робити саме зараз .

Дякую , Інночка ! Я думаю , що на 10 грн зробити ціну вище на молоко може зробити кожен з нас !

6 лайков

А тому, що переживали голод і війну. Сіль і сірники були тоді стратегічними товарами. Зараз он багато хто вдома більше як по пачці круп та пакету, кефіра- пива- морозива в холодильнику не тримає. А раніше, хто мав заначку з півмішка круп, той і вижив. Люди ще ті часи пам’ятали тоді. Доходило і до курйозів, коли купували запасів з надлишком, що вони тільки тарганів розводили.

9 лайков

Тітоньці нашої на той час майже 60 років було , вона 1955 року народження , тому це просто вихована совковість … нажаль . А от наші бабусі дійсно голодуху та разруху пережили , цукор та борошно й досі купляють мішками . Але цукор за сезон консервації уходить , тай борошно на пирожки , хлібчики та млинці улітає …

3 лайка

Почему это? Я тоже человек запасливый и не покупаю по полкило сахара. Только мешками. Соли тоже по пачке не беру. Это уже зависит от традиций в семье. Если я хлеб дома постоянно пеку, мне каждый день бегать в магазин и брать по 2 кило муки? Нет, конечно, сразу покупаю 2-3 мешка по 10 кило.

12 лайков

Лада и правда немного спорный вопрос.Моей маме 60 ,и тоже старается делать небольшие запасы.Вы забыли о не простых 90х,возможно вам было легче,не знаю.А нам пришлось трудно.Мама работала на двух работах,а зарплату получала,сапогами и сахаром и то редко.Торговали ими на рынке,но пол города взяли сапог на зарплату и никому они не нужны были.Меняли на продукты,хлеб по купонам.Дома в какой то период был заварной крем на муке,маргарине и молоке с бочки.На завтрак ,обед и ужин.Мы все этот период хорошо запомнили.Потом мама конечно приспособилась к новым реалиям жизни.Я старшая была и прекрасно знаю все оптовые рынки Украины ,ночной рынок в Черновцах,7 км в Одессе,посудный рынок в Славянске,вещевой в Хмельницке и другие.Кусок хлеба каждому достается трудом,но по разному.Поэтому не стоит осуждать других.Я всегда стараюсь бытовой химией закупиться на базе,и многими продуктами тоже,не брезгую и вещами с секенд- хенда,таким образом могу позволить купить фирменные часто стоковые детские вещи.Имея свекровь четырежды инсультницу,поддерживаем ее здоровье как можем и другие расходы есть как и к всех.Зато ни у кого ничего не прошу,рассчитываю на свои силы.Каждый живёт как умеет.

33 лайка

Я вже і не пам"ятаю, коли купувала цукор на кілограм. Восени купуємо 2 мішки, пока іде сезон цукроваріння, то продають дешевше. Борошно купуємо у млині, 18 кг. мішечок, тільки починаю випікати з нього, то зразу купуємо ще один. Сіль завжди беру мішечок 10 кг, або упаковку пачок. Хімію всяку - з запасом.
Добре пам"ятаю 90-ті, коли дочка казала - хочу котлетку з присипочкою . Тепер ще упросити треба, щоб м"ясо взяли.
І правда - кожен живе як уміє і як получаїться.

9 лайков

Лада говорит совсем не о запасливости, а о глупости! Пустили слушок, подняли шумок, товар в магазинах пропал, появился,но по цене в 3-4 раза дороже, народ налетел, нагреб,заинтересованные лица денежку получили. ВСЁ! Сколько раз уже проходили? Гречка, соль, что там еще у нас резко исчезало с прилавков?

6 лайков

Вопрос очень спорный. И каждый из нас приспосабливается как может, это да…я стараюсь в нечастые поездки в город закупиться по максимуму, насколько позволяют финансы, потому что в селе у нас все намного дороже!( и продукты и бытовая химия, и выбора никакого нет, одно привезли и все. Дома покупаю хлеб, и иногда мелочи какие то …и даже мелочи в городе могут быть в 3! раза дешевле. И если честно, попав на какие то скидки и акции, тоже как и многие, радуешься.

7 лайков