ну раз вы выдерживаете интригу мы подождем
це стосується лише правил, тож з великою радістю представляємо спонсорів нашого цьогорічного конкурсу "Щедра Коза " 2019-2020р.
Спонсор “Заквасочка”
с форумом з дня заснування, вона вже 5 років з нами і постійно являється спонсором наших конкурсів.Так же Світлана консультує форумчан, допомагає порадами, висилає рецепи та веде рубрику про сироваріння на форумі.
сайт https://заквасочка.com.ua/
Наступний спонсор "Созидора " - домашнє господарство розташоване в Київській області Броварського району, с.Леткі, поруч з сосновим лісом і листяними лісосмугами. Козочки на міні - фермі вирощені з любовью та ласкою.
Та приз козлик
Та ще додатковий приз для кожного, хто прийме участь у конкурсі та займе будь яке призове місце.
Дмитрий Бойко https://www.youtube.com/channel/UCTkBKPzq3TouzlBbxQmW3nw
Сироварня на 10 літрів або знижка 3 600 грн. на любу іншу сироварню
Вау !Призи як завжди супер ! Але маловато буде Зараз як набіжать специ по конкурсам…
Юля @retera це всі подарунки чи ще будуть?
Будуть, звичайно будуть…Не забувайте Козоводу 5 років, терпіння і все дізнаєтесь🤫
Наоборот, у спецов уже вся фантазия иссякла! Нужно что-то свеженькое )
Вай,вай знову є сироварня в призах.
Дуже цікаво:thinking:, можливо і я візьму участь. Ніколи нічого не вигравала:persevere:. Хотілося б хоч щось, всьому буду рада. А от всім хочу побажати, кохання:heart:, благополуччя:hugs:, щоб всі мрії здійснювалися:raised_hands:, спокійного та яскравого неба на головою:mouse: Свято наближається
А я мрію шоб всі в родині були здорові , а для себе козочку гнома
Зустрічайте наступного спонсора!
ТОВ «СмартБіоЛаб» — українська компанія, що здійснює комплексну лабораторну діагностику захворювань сільськогосподарських тварин. В діагностичних підрозділах лабораторії працюють висококваліфіковані співробітники, кандидати ветеринарних наук, які мають багаторічний досвід роботи.
Сайт лабораторії за посиланням Лабораторні дослідження для тварин | Діагностичні дослідження ВРХ
Керівник лабораторії Вікторія Кучерявенко веде рубрику на форумі, де ділиться дуже важливою інформацією щодо здоров"я тварин
Все о лабораторных исследованиях в ветеринарии – консультируют сотрудники лаборатории “СмартБиоЛаб”
В цьому році лабораторія дарує форумчанам сертифікат
Наступний спонсор Наш улюблений форум дарує нам
І нарешті…
Генеральний спонсор конкурса Щедра коза 2019 - 2020 інтернет магазин Інструмент-Service
Інтернет магазин Інструмент-Service - якісне обслуговування, доставка 1-3 рабочих дні, скидки постійним клієнтам!
посилання на сайт https://is-bc.com.ua/
сторіночка магазина на фейсбукі Інструмент-SERVICE
Магазин надав форумчанам багато дуже корисних і потрібних інструментів в господарстві!
Вибирайте собі будь-який з призів! І всього через пару місяців ви станете його власником, приділивши трохи часу улюбленому форуму і проявивши трошки зусиль)
,Акумуляторний обприскувач на 12 л
Бензопила
Залишилось трошки зачикати правил конкурсу і……
Оооогооооо! мені треба ФСЁЁ!
Оце так подарунки! Суперові!
Вауууууу. Ничо себе подарочки.
Пойду за губозакаточной машинкой.
А ее в призах нет?
Еееее нєєє, Танюша! Наташа кпже правду
Треба працювати! Давай разом наважимось?