Лисина на голові у козла

Зауважив лисину на голові у Шона мій внук, так як козлик на нього постійно наставляє свій безрогий лоб і стає у бойову стійку.
Я чомусь зразу розгубилась, а потім згадала що колись так було у собаки. Згадала, що купувала якийсь спрей.і взяла собі на замітку зайти в ветаптеку.
Не склалося, перед святом Миколая був повний завал, купу замовлень, приходила з роботи пізно, аптека була в такий час вже закрита.
І я скористалась тим що було під руками. Мазь з живицею на основі бджолиного воску. Купила її в Карпатах, як була в Східниці на відпочинку.
Я не сподівалася на якийсь особливий ефект. Чесно кажучи мазала аби мазати і хоч щось зробити надіючись що не зашкодить точно.
ось який вигляд мала лисина


Коли я почала мазати, то шерсть навколо лисини стиралась як сніг з гладкої поверхні, тобто лисина зробилась ще більшою по площі.
Я тоді, не шкодуючи мазі намазала її як хліб маслом, захвативши ще й частину шкіри з волоссям по краях. Так зробила три рази з інтервалом 3-5 днів. І о чудо. Нарешті вигреблась з суцільної зайнятості і звернула увагу на цапову голову а там вже відновлюється волосяний покров.
Я думаю мій досвід знадобиться козоводам , котоводам і собаководам, якими ми тут усі яаляємося.

4 лайка

Галина, а я что-то на фото не вижу никакой лысины. Может, конечно, с телефона не рассмотреть…

Белое пятно между ушами. Завтра сделаю фото, как сейчас.

Ага, поняла. Я думала, что это шерсть светлая

1 лайк

А ось сьогоднішня фотка


чітко видно, де коротша шерсть там була лисина.

1 лайк