Продам козочку 62,5 % нубозааненка, народилась 03.04.2021р,вагою 3.600,генетично рогата, обезрожена.Козочка під мамою ,активна,гарно набирає вагу.
Мати: Коза Дарина,2 окіт,50% полунубійка,за 1окотом на піку 3,6л молока.Це дочка моєї Беліз (г-во " Кізонька моя мила") . Предки кози із господарств Тані Броварчанки і Каті “ветерін” . Коза минулі окоти давала на піку до 7л.
Батько : Самсон 75% нубієць із г -ва “Терем ОК” (Женя Дереза). Предки із г-ва "Ого го Кози)
Ціна 3500грн. Розумний торг.
Є можливість передати на Київ. А живемо ми по трасі Київ- Знам’янка,170км від Києва.
т. 0955985099, 0989846460.
Як варіант - можемо продати з мамою.
Господарство діагностовано Харківською лабораторією. Хвороби не виявлені.
Дякую,Женя за допомогу. Це ми у гостях у Жені на обезрожуванні.
Ой. яка гарна кралечка довгонога і довготіла. Схоже. нубійська мода докотилась і до мене. бо раніше проходила мимо продажів нубійських козенят. а тепер придивляюсь до анатомії і екстер’єру
.
Да Люда, козочка велика і високонога. На фото їй 2 тижні. Фотогрфували у Жені, надворі було холодно і вона так змерзла була,що аж згорбилася. Будем,Люда , продавать всіх. Немає здоров’я…
Сьогодні наша Умочка вже подорожувала.Вилізла із загороди і вивчала що, де лежить в хазяйському дворі. Думали,що будем ловить,а вона миттю шмигнула назад.Це вже буде вилазить, треба ущільнювать загорожу.
Сьогодні нашій Умочці - місяць. Виросла, спинка широка, жвава, гарна арочка. Їсть разом з мамою сіно, зерно. Окремо даємо натертий буряк з висівками…Жде з нетерпінням свою нову маму.
Тільки що подала об’яву про продаж всіх своїх кіз. Кому цікаво- дзвоніть.
Дівчата, так як я спродую всіх своїх кіз, то у мене ще є цапок 50% нубозаанець. Родився одиначком 30.03.2021 р.безрогий, з сережками. Мама Беліз,коза високоудойна. Батько Буцефал. Зараз під мамкою, п’є молока вволю. Рослий, спинка широка. Їсть сіно, тертий буряк з висівками, жвавий.
Козочка Умка поїхала з мамою до нових господарів. Хай вони їх радують і приносять прибуток. А цапок ще шукає свою нову маму.
Тему можна закрити. Кізка вже у нових господарів.
Эта тема была автоматически закрыта спустя 31 день. В ней больше нельзя отвечать.