Граф старший від Маркіза на тиждень і народився більшим. У Маркіза мамка доїлась без запуску до самого окоту. Ввечері видоїла майже 3л молока, а на другий день під обід народився козлик.
Вік Графа - 1,5 міс. молочка п’є вволю, піднімаю ціну до 3тис. грн.
Вчора випадково підслухала як чоловік сюсюкає до Графа, називає його лагідно “мій Графінчик”
Я чуть не впала…
Так що Граф-Графінчик чекає свою мамку
Я когда-то своего москвича звала Граф, а когда он шкодничал, сердилась и кричала графин!
Виходить, що і Графів прозивають називають склянним посудом
Граф підріс , мамку подудлити можна тепер тільки так - упавши на коліна
Козлик підріс… Боюся, щоб не покрив своїх січневих-лютневих сестер…
Відсаджувати нікуди…
Шкода під ніж пускати… потрібно щось вирішувати…
Кого Граф зацікавив телефонуйте - будем домовлятись…
Скільвін зараз важить? Без машини реально?
Зважити на кантері зараз не маю можливості… Але я можу його ще підняти , своїх козочок приблизно з такою вагою привозила… Головне придумати як “упакувати”
Упакувать не проблема, проблема доставить
Для мене таки проблема, у бананові ящики уже не поміститься
Былобы чем доставить, то упаковка действительно не важно. Закинул в машину и поехал…
А если накладными с пересадками, то здесь появляется важность упаковки…
Я своего двухмесячного козла 24 кг. зимой везла из России. В сумке -“бомжовке” со змейкой. Не делайте проблему на пустом месте. Главное -желание.
Я тоже об этой сумке думал…
А отмаска для себя?
Козлик кричал в дороге?
Я как то петухов вёз, так весь поезд песни слушал…
Я знаю із власного досвіду, коли возила козенят, то монотинний стукіт коліс іх заколихує… Бувало, що просиналиcь на великих зупинках і тривожились " Мєєєє, чому зупинились ?
Это отдельная история . Меня в поезд не хотели брать . Пришлось применить некоторую манипуляцию и все получилось. Спасибо за терпение таможне Пока козлик не успокоился , сидела с ним в тамбуре , потом в СВ купе. Двери были открыты и самые любопытные проходили туда-сюда в надежде увидеть все таки козла в купе. Но он преспокойно проспал всю дорогу под лавкой в сумке.
А на таможне как?
Все как обычно.
Гроші правлять світом:rofl:
В 6 утра людям пение петухов не нравилось