Розумію, що не на часі, але життя продовжується навіть попри війну! Можливо, хтось потребує козликів на плем"я. Їх чимало в цьому році. Гарно конституційно побудованих, з широким поставом ніг, прямим довгим корпусом і цікавими кольорами.
Батько у всіх один, молодий, генетично рогатий, знерожений в дитинстві. Це його перші дітки. Придбаний у Ані ( ЛПХ " Отрада "). Здається. від Лади та Дюшеса, більше інфи можна отримати у Ані. Знайомтесь - Кісс, бо дуже полюбляє цілуватись
Мами, звісно, різні. Тому далі по черзі. До речі, всі кози не випасні і всі козенята вирощуються під мамами.
З огляду на військовий час ціну та можливість доставки буду обговорювати ТІЛЬКИ з реально зацікавленими покупцями!
тел. 096 238 98 79
№1. Двоє братиків-ельфів, д.н. 07.03.22, обидва рогаті.
Їх маму придбано декіілька років тому у @VERAKL . Не " юна ", за рахунок віку скорочується термін та пік лактації, позаторік 3,5л, торік 3. Але вигодувала двох чудових ярочок.
Віддам дешево двох кізоньок.
Обидві білі . Аби тільки не різати. Із дуже гарних молочних ліній.
Одна суслічка, можливо, рогата, д.н. 17.04.22 р від мами - першокотки і тата Бембі від @babyshka.
Друга - ельфійка, комола, д.н. 25.04.22 р, народжена в трійні, крупна. Теж від Бембі. Торік за першим окотом мама давала 4,5 літри. Її кольорова сестричка лишається вдома. Бажано забрати щонайшвидше.
Більш детально розкажу по телефону.
Дівчатка поїхали до нових господарів. Най їм виростуть гарними молочними козами!
Маю ще одну білу комолу ельфієчку, яку мені шкода буде різати. Мама першокотка, д.н. 05.04.22 р. Нещодавно спробували відсадити діток - за 6 годин дала літр. Принаймні, є на що орієнтуватись. Бабця і прабабця - 3,5л. У всіх гарна форма вимені. До речі, двоюрідна сестричка тієї суслічки, що поїхала сьогодні до нових батьків. Віддам за 1000 гр. Актуально ще днів з 10.