Поки скрізь сніг, є можливість зліпити Козу або козла своєї мрії тож політ фантазії за вами, який розмір, які очі, роги , навіть вим’я або Iнше причандалля і т.д. тож ліпіть до кIнця березня
Фото з снiговим краснем або красунею , надписом «снiгова коза» та за бажанням з будь Ким з Вашоi родини, або з вами викладайте в цiй темi
Призи онлайн отримають усi, хто прийме участь, а головний приз розiграемо серед учасникiв на початку квiтня.
Наших форумчан из России и ближнего зарубежья тоже приглашаю принять участие в конкурсе!
Все что нужно, чтоб принять участие в конкурсе - слепить Козу или Козла из снега и выложить фото с табличкой «снежная коза»с собой или своими детьми, родителями, друзьями в этой теме.
А от куда Вы? Что, совсем снега не бывает?
Ну… подумайте, может из Папье Маше, туалетной бумаги, картона………. Или раствора цементного и тряпок ненужных статую на века чтоб вход во двор охраняла, и табличка “злая собака’’ не понадобится, зато такая скульптура не расстает
Зачем, можно ещё один конкурс организовать для детей форумчан, пусть лепят из чего хотят
А этот конкурс пусть уж так, исключение только для тех, у кого снег только в морозилке можно достать, разрешается из любого материала, на что фантазии хватит
А Вам Дмитрий, Козу можно даже из сала или блинов сделать
“Будь хто” з родини що повинен робити в кадрі?
Це обопільне дійство зі “скульптурою”? Чи якісь інші варіанти…? Одним словом, яка роль людини в кадрі?.. чи будь хто з родини… в нас всі тварини члени родини
Я особисто хочу побачити людину з якою спiлкуюсь, людину, або людей що зробили Козу, тому в iдеалi хотiлося, щоб учасник зробив селфi з своею казковою козою.
Але це не обовʻязково, якщо з особистих переконань хтось з участникiв не викладае своi фото в iнтернетi, то зарахуеться й без автора.
Цей конкурс для того, щоб ми, дорослi, трошки стали дiтьми, розслабилися, отримали гарнi емоцii та кориснi подарунки