Адсорбент для мікотоксінів

Доброго, вечора колеги! У мене виникло таке питання хто користується адсорбентом для мікосептинів і якщо користується , то яким? Інтернет пропонує виробництво Германія . Є ще й вітчизняний- Запоріжжя. Може у кого є досвід у цьому питанні? Буду вдячна за відповідь.

4 лайка

Танюша, а можно подробнее, что и для чего? Может мне тоже надо :slight_smile:

3 лайка

Таня, использовала кормосан некоторое время

1 лайк

У мене був випадок у минулому році, коли загинула коза після окоту. Окот пройшов без проблем.Все як завжди. А на третю добу коза відмовилась від їжі. Померла в муках. Нічого не допомогало. Проаналізували з Катею ситуцію. Чоловік дав овес , який зберігався у пластиковій бочці і був майже на дні. Катя Приходько припустила, що могли бути мікотоксини. Тому хочу підготуватися до сезону окотів. Адсорбент для мікотоксинів допоможе ослабленим після окоту тваринкам . Береженого Бог береже. Корма купляємо у різних місцях. Треба підстрахуватись.

2 лайка

Що стосується промислових господарств,- то Вони “мікосорбенти” постійно купують. В основному уважно треба відноситись до умов зберіганнятаких кормів як : макуха (соєва,соняшника,ріпаку) , також це стосується кукурудзи. Треба слідкувати , особливо зараз, коли така велика вологість на дворі. Що стосується виробників, то їх маса, закордонні чаще всього йдуть в великих тарах. Пишіть в лс, підберемо , асортимент є.