100% англо-нубійські козлики та нубо-зааненські кізочки від "Коза-юа", Житомирська обл.

Маю на продаж:

  1. 50% нубійка 25% зааненка (сіра на фото), народилася 3 листопада, від Самби і Рашида (Хлоя х Єнісей).
  2. 50% нубійка 44% зааненка (біла на фото, з прямими розлогими вухами), народилася 10 березня, від Мірти і Чорного з Добрюші (Дархан х Айс).
  3. 100% англо-нубієць (коричневий з білими вухами на фото, попереду), народився 8 лютого від Брусніки (Хлоя х Єнісей) і Чорного з Добрюші (Дархан х Айс).
  4. 100% англо-нубієць (темно-коричневий на фото), народився 18 лютого від Вишні (Хлоя х Єнісей) і Чорного з Добрюші (Дархан х Айс).
  5. 100% англо-нубієць (плямистий на фото), народився 18 березня від Черешні (Хлоя х Єнісей) і Чорного з Добрюші (Дархан х Айс).
    Позаду коричнева з білими вушками - його сестричка, залишили для себе.
    Самовивіз. Моб.: 0675010993, Ольга. Козлики порівняно недорого.





26 лайков

У сірої сьогодні перша охота. А ми якраз вчора ввечері почали вдягати фартушки старшим козликам для випасу.

6 лайков

Красені на вибір. Всі три козлики 100% англо-нубійці 1,5-2,5 місяці. Коротка характеристика: з білими вухами - попригунчик, з темними вухами - заклопотаний, плямистий - ненажера.




20 лайков

Плямистий козлик поїхав. Залишились біловухий і темновухий.
Тим часом мама білої дівчики, 87,5% зааненка Мірта (отримана від штучного осіменіння, батько Фалькош), перший окот в два роки, вже дає 4,7л молока на добу при двохразовому доїнні. І батькова мати (англо-нубійка Айс, заводчик Гоффе, власник Єлисавета, ферма Добрюша), теж має гарні надої.

8 лайков

Так, наша Айсюша мала 5,2 кг на добу на пiку другого окозу, і 5,5 кг в цьому році на піку третього, це на трьохразовій дойці.
Зараз 3-й місяць після окозу і дворазова дойка , то маємо 4,5 без випасу. Почався выпас - всі знов почали додавати. Айс одна з трьох моїх рекордисток по надоях в стаді.
То ж козлики мають дуже хорошу бабусю по батькові. Бажаю їм хороших господарів.

6 лайков

Я дуже вдячна вам, за нашого плямистика🥰
Я щаслива, що в нього така гарна молочність по бабусі. Сподіваюся, що він подарує нам багато здорових та крепких козеняток у майбутньому.

7 лайков

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.