А це видно від чорних заздрощів, в нас русня також дивувалася як тварини живуть, що вскрізь асфальт в селі і ще й закрутки смачні в нас…
Ира, после войны, если мы и животные будем в здравии, наш-ваш Джокер, или любой другой достойный малыш будет рад пополнить ряды ваших питомцев.
Дякую, Інна! Але головне щоб скінчилася війна!
В нас вся терріторія понівечена, підірвана ракетами…
Ирина, примите моё сочувствие! Нет слов, звери, нет, хуже зверей…
Если Бог даст и живы будем, очень надеюсь что смогу быть полезной когда все это кончится, что сохраним животных и разведем заново… Держитесь!
Ирочка, примите наш соболезнования!
Плачу не могу сдержать слёз, не хочу в это верить, сколько лет, сил, любви, заботы вложено, такая несправедливость, животные же не в чем не виноваты, Господи все поколение прародителей, молодняка и этого года крошек
У нас остались внуки и правнучки, в которых течёт кровь Снежи, Эли, Хамера, Маркуса, Марты
І в нас нащадки від ваших тварин є. Вони чудові по продуктивності. Безмірно шкода батьківське поголів’я, яке не один рік з любов’ю збирали. Хочеться вірити, що хтось міг вижити і прибитися до місцевих. Особисто мені дуже шкода красуню Снежку
На жаль, живий тільки Амбер. Всі інші лежать дома…
Боже, нема слів . Як можна таку красу знищити?
Конченный завистливые твари! Пусть земля у них горит под ногами!
Ірочка, прийміть співчуття… Головне зараз ваше життя та наша перемога! А далі відбудуємо та відродження буде
Ира, зашла к Вам на страничку и не могу поверить в то что прочитала… Безмерно жаль Ваших животных… Как и все на форуме любовалась их красотой, грацией… Снежка… Ну как они могли?.. В чем виноваты животные? Хотя если они детей не жалеют, то что тут говорить. Как хочется, чтобы весь тот народ, всё их племя понесло наказание за то, что натворили в нашей стране.
Хорошо, что Вы с семьёй выехали. Держитесь! Скорее бы Победа…
Іра,прийміть мої співчуття. У мене немає слів. Я в шоці,чим же ваші тваринки завинили цим нелюдам. Горіти їм у пекельному вогні
Іра, читаю, ридаю і слів не маю щоб виразити навіть співчуття. Добре що хоч самі живі. Тримайтеся, тримаймося всі. Віримо і надіємося, що війна скоро закінчиться.
Іриночка , я так розумію - собаки вже не сидять закритими у вольєрі - їх випустили ? Істи немає що - почали їсти кіз ? Взагалом картина страшна … не знаю які слова зможуть виразити мої співчуття тобі … Тішить лише те , що твоя родина у безпеці .
Так, випустили, але моя працівниця ходила на ферму через день, але останні 4 дні її туди не впустили. Вони там гарно у нас промишляли. Буду просити щоб хтось забрав тварин, коли розмінують дороги.
Диття триває, ми рухаємось вперед. Сьогодні ранок, 1 квітея, в нас сніг. Але потроху починають схолити помідори… Поки не щнаю де будуть далі рости, скоріше всього в горщиках
Іра, співчуваю,не знахожду в голові слів на таке варваство.Дай , Боже, всій родині здоров’я і сили пережити все це жахіття і повернутися на рідну землю. І , маю надію, що ви відродите своє господарство.
Убиті дітки, жінки і старі люди! Розбиті і спалені будівлі! Розстріляні і спалені живцем невинні тварини! Ніколи не буде пробачення цим неандертальцям в людській подобі! Пекло буде їм і на землі і тому світі! Не зможуть ніколи змити кров з своїх рук ще не одне покоління!
А ви Ірочка тримайтеся і хай вас Бог береже!
Завжди ми говорили що в нас багата мова а виявляеться не так Неможна підібрати слів для цих істот що прийшли на нашу землю і описати то що вони творят…воно не підлягае ніякі логіці вбити таку красу як були ваші кози за то що вони е понівечити житло бо в них такого немае…Держіться дасть Бог відбудуете дім і знов вас будуть радувати красиві тваринки я вам цього щиро бажаю
Дуже печально. Просто немає слів. Тримайтеся. Хай Божий мир і охорона Його буде над усіма нами. Господи,збережи Україну і всіх нас!
Іра,читаю все де щось попадає про Вас,тішуся,що Ви змогли вибратися.Хай Вам Бог допомагає,здоровя Вам і всій родині,діткам.Життя продовжується.Останні новини просто вбили,не можу спати,все думаю про кіз,овець,мученики вони.Абсолютно не знаходжу логіки в цьому,що сталося.Але і це треба пережити,бо змінити вже неможливо.Бажаю Вам поскоріше відновитися і згадувати все як тільки страшний сон.Тримайтеся.
Нам никогда не понять за что и почему, но Бог им судья. Мне так ещё хочется чтобы все это было не правдой!
Но все таки, слава Богу что вы! живы и здоровы.
Мне вспомнилось про Иову Многострадального… И очень надеюсь что Господь пошлёт вам ещё больше и лучших животных
Здоровья вам и главное - надеяться на лучшее!