“Sunny farm” Солнечная ферма

Але є і хороші новини, моя робітниця змогла вговорити солдат на блок посту проїхати на ферму. Тварини ще живі. Черутті народила козенятко, Еля також зараз котиттся, вже є одне козеня. Якщо будуть пускати, то хоч буде підгодовувати їх, поки будуть сили.
Я навіть згодна щоб вона на блок пост віддавала молоко і яйця, аби пускали до тварин…

64 лайка

Боже, які гарні новини! :fire: Слава Богу, що рідні в безпеці! Та й за тваринок серце радіє! Мені перед очами все ваша Снєжка стояла!
Будем жити!

20 лайков

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ, козенята народжуються, виростуть кізки, ферму відбудуєте.
Дай Боже нам мирного неба!

14 лайков

Боюся питати … але все одно думка не покидає : Гром ? :pensive:

4 лайка

Гром живий, йому підселили його помісну дочку, бо вона дуде плакала під бомбами. Винесли всю морозілку м‘яса баранячого, надіюся буде жити.
Якщо все буде добре, надіюся його хтось забере від нас.

13 лайков

Іра, в мене немає слів… просто… Співчуваю.
Я в шоці.
Добре, що з вами все гаразд. За тварин теж душа боліла :disappointed_relieved:
Бажаю, щоб було все у всіх добре.

14 лайков

Іринко, плачу і співчуваю. Дякую за те, що ти є і за те, що ти робиш.

9 лайков

С таким удовольствием побывала у вас в гости, с вчерашнего дня. Была в восторге от всего что увидела. Но не дочитала, было уже поздно. Но вот утром когда дочитала не могу успокоиться, я плачу и плачу… так хочется проснуться и понять что это было только во сне… а нет:sob::sob::sob:
А как там животинки? Как родственники? Слов нет, только слезы

16 лайков

Рідні частково зі мною, змогли вирватися з того пекла. Про тварин зараз нічого вже не відомо, село наше окуповано… Новин ніяких :frowning:

10 лайков

сподіваюся , що все ж хоч люди позабирали … хоча … сусіди також мабуть всі уїхали . Треба було б випустити всіх на волю .

3 лайка

Лада, немає зовсім зв‘язку, там багато евакуювали людей…,

3 лайка

Як би там не було - люди важливіше , тварин страшенно жаль - до сліз … але врятувати людей треба насамперед . Я дуже рада , Іруся , що твої рідні у безпеці , живі та здорові .

23 лайка

Останні новини з ферми: орки від нас пішли, на останок спалили що лишилося ціле, вигребли погреб, навіть «свинячу» картоплю. Тварин забрати не змогли, то всіх овець і кіз розстріляли. Вцілів козел Амбер і собаки.
@ladusja Ладочка, Гром живий, але трохі покусанмй овчарками. Люди забрати його не можуть, не виходить за межи гасподарства, це тільки в машину садити.

7 лайков

На днях будуть пробувати поховати тварин, бо вже їх почали їсти собаки…

2 лайка

Нелюди, вони навіть не заслуговують, щоб їх людьми назвати. Тварини в чому винні?
Боляче про таке читати, а увляти - це жах.
Іра, тримайтесь, головне що Ви та Ваші рідні живі, у мене % зааненські кози, якщо захочете поділюсь.

15 лайков

Сердце печёт от осознания реальности. Сколько труда, любви и лет жизни было отдано хозяйству.
Ну зачем же стрелять в животных ?
У меня сложилось мнение, что эти с…ки не видели в своей жизни, как умеют жить ЛЮДИ.

20 лайков

В мене навіть нема слів, щоб описати все те, що почуваю зараз, як прочитала твою розповідь… скільки життя і любові загубили нелюди…

19 лайков

Я до сих пор не могу поверить, что такое возможно.
Как у человека может рука подняться такое сделать? Моему уму этого не понять.
Сочувствую всей душой. И радуюсь, что вы все живы - здоровы.

22 лайка

Дякую за співчуття, дякую за те що можу поділитися своїм горем… Але, ми живі, ми ідем далі…
Зі сторони Макарова ще все заміновано, чекаємо саперів.

18 лайков

Сьогодні бачила в новинах фото, десь під Харковом розстріляли ферму , море вбитих корів. І що винні ті корівки? Просто ідіотизм.

6 лайков