“Sunny farm” Солнечная ферма

Ирина, добрый день! Меня зовут Анастасия, я визажист и организатор фотодней. Есть интересное предложение для сотрудничества, я впервые на этом форуме и не знаю, как с вами иначе связаться для обсуждения деталей)) мой номер +380636684448, перезвоните, пожалуйста :innocent:

2 лайка

SF Шарлотта, 3.5 мес

44 лайка

Вже котрий рік поспіль беру ціпляток Мастер Грей і Іспанку на мяско і яйце. Ось наші курочки, майже 4 міс, вже скоро чекаємо на яйце. Відпрацьовують 2 рокі, потім міняємо на молодих.
Півні сидять окремо з 2х міс, на відгодівлі.

34 лайка

Ирочка говорят лучше позже чем никогда.Совсем голова забита.С днем рождения прошедшим.Вас здоровья.солнечных дней.любви дающей силы и тепло.весны в сердце.чистоты в душе.Пусть каждый день наполняется радостью.
Люблю ходить к вам в гости для поднятия душевного тепла от ваших фото.море позитива.
Влюблена в ваших красоток и красавцев. :heart: :heart: :heart: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

1 лайк

Спасибо! Мой Новый год только начался, поэтому можно поздравлять до следущего Дня рождения :wink:

4 лайка

Першокотка Роксолана потішила мене кількістю молочка, синочка видсадили тільки 4 дні назад.
Вранці видоїли 2.200л, але ще не все віддає. З острахом заходить на станок, але діло буде!
Лактуємо 1 міс.
Первістки, це завжди сюрприз :slight_smile:

58 лайков

Золоті яйця у Вас виходять… Скільки корму зїдають?

1 лайк

У нас все виходить золоте: яйця, м’ясо, утримання курей, кіз, овець… Це просто такий стиль життя, стараємся вкладатися по повній :slight_smile: Якщо порахувати всі заходи( глистування, кокцидіоз, антибіотики, сан обробка приміщень, отоплення, освітлення, працівників,…), то це зовсім не рентабельне хоббі.
А мясні кроси тримаю більше на м‘ясо, яйце це приємний бонус. Чоловік любить дуже свіже зарізану курку.

22 лайка

Так … фермерство це не бізнес , це дійсно хоббі . Але коли їси та п’єш своє домашненьке - це дорогого коштує !

19 лайков

На неділі їздили у Капітановку подивитися на новий Мегамаркет. Каюсь, давно не дивилася скільки коштують яйця. Але ж не 13 з копійками за десяток! Чим вони їх годують і де тримають! Я до сьогодні у шоці…

3 лайка

В нас на Паску по 9.30 були яйця. А в мене по 30…

Вони їх не годують, в них відразу яйця виростають! Як гриби…

3 лайка

Колись і в мене буде сонячне козенятко! Сонячні, бо схожі на оленок, сонечок… Так само плямисті й такі милі!

Поки що в моїх кізок тільки веснянки під хвостом та на носі! Від татка. І тільки в біленьких.

1 лайк

Для бонусу краще тримати яєчні кури… А мясні кроси - 3-6 місяців більш ніж достатньо

1 лайк

Мені не подобаються яєчні кроси, навіть за своїм темпераментом :). Повірте, я займалася породними курами 9 років, мала 54 вол‘єри племінної пташки. Можу навіть охарактеризувати кожну породу по смакам і кольору м‘яса. :wink:
З несушок тримаю тільки Італійську( кольоровий Легорн).

12 лайков

Головне бажання, тоді всі моії збудуться! :wink:

1 лайк

У нас з доставкою дамашнє яйце по 50грн. А в магазині навіть не знаю по чому, не звертала увагу.

1 лайк

Мені колись казали що вигідно утримувати домашню пташку і тварин. Але ця вигода заключалася в годівлі усім краденим з полів :frowning: Там з під машини зерна відсиплять, з поля кукурузки наламаємо, соняшників мішками принесемо,… То так можна і худобу тримати. А от коли всі хорчі купувати для тварин, то це дуже затратне діло.

15 лайков

Зараз в селі ціна 15 грн. В магазині 20. І купців нема.

А козенятко звісно в мене буде. Давно на ваших заглядаюся. Вони якісь особливі. Але спочатку мамі на колоко назбираємо, щоб мама бігала. порхала к метелик у свої 67 років… а потім в мене буде козенятко моєї мрії. Або два… мрійниця.

8 лайков

Практично це мені вчора сусід сказав. «Якщо все купувати, як ви, - то дорого і невигідно.»
Сам не тримає нікого.

4 лайка

Самое выгодное в нашем деле - здоровье наших близких! Это стоит всех денег вместе взятых.

17 лайков