Ирина, добрый день! Меня зовут Анастасия, я визажист и организатор фотодней. Есть интересное предложение для сотрудничества, я впервые на этом форуме и не знаю, как с вами иначе связаться для обсуждения деталей)) мой номер +380636684448, перезвоните, пожалуйста
Вже котрий рік поспіль беру ціпляток Мастер Грей і Іспанку на мяско і яйце. Ось наші курочки, майже 4 міс, вже скоро чекаємо на яйце. Відпрацьовують 2 рокі, потім міняємо на молодих.
Півні сидять окремо з 2х міс, на відгодівлі.
Ирочка говорят лучше позже чем никогда.Совсем голова забита.С днем рождения прошедшим.Вас здоровья.солнечных дней.любви дающей силы и тепло.весны в сердце.чистоты в душе.Пусть каждый день наполняется радостью.
Люблю ходить к вам в гости для поднятия душевного тепла от ваших фото.море позитива.
Влюблена в ваших красоток и красавцев.
Спасибо! Мой Новый год только начался, поэтому можно поздравлять до следущего Дня рождения
Першокотка Роксолана потішила мене кількістю молочка, синочка видсадили тільки 4 дні назад.
Вранці видоїли 2.200л, але ще не все віддає. З острахом заходить на станок, але діло буде!
Лактуємо 1 міс.
Первістки, це завжди сюрприз
Золоті яйця у Вас виходять… Скільки корму зїдають?
У нас все виходить золоте: яйця, м’ясо, утримання курей, кіз, овець… Це просто такий стиль життя, стараємся вкладатися по повній Якщо порахувати всі заходи( глистування, кокцидіоз, антибіотики, сан обробка приміщень, отоплення, освітлення, працівників,…), то це зовсім не рентабельне хоббі.
А мясні кроси тримаю більше на м‘ясо, яйце це приємний бонус. Чоловік любить дуже свіже зарізану курку.
Так … фермерство це не бізнес , це дійсно хоббі . Але коли їси та п’єш своє домашненьке - це дорогого коштує !
На неділі їздили у Капітановку подивитися на новий Мегамаркет. Каюсь, давно не дивилася скільки коштують яйця. Але ж не 13 з копійками за десяток! Чим вони їх годують і де тримають! Я до сьогодні у шоці…
В нас на Паску по 9.30 були яйця. А в мене по 30…
Вони їх не годують, в них відразу яйця виростають! Як гриби…
Колись і в мене буде сонячне козенятко! Сонячні, бо схожі на оленок, сонечок… Так само плямисті й такі милі!
Поки що в моїх кізок тільки веснянки під хвостом та на носі! Від татка. І тільки в біленьких.
Для бонусу краще тримати яєчні кури… А мясні кроси - 3-6 місяців більш ніж достатньо
Мені не подобаються яєчні кроси, навіть за своїм темпераментом :). Повірте, я займалася породними курами 9 років, мала 54 вол‘єри племінної пташки. Можу навіть охарактеризувати кожну породу по смакам і кольору м‘яса.
З несушок тримаю тільки Італійську( кольоровий Легорн).
Головне бажання, тоді всі моії збудуться!
У нас з доставкою дамашнє яйце по 50грн. А в магазині навіть не знаю по чому, не звертала увагу.
Мені колись казали що вигідно утримувати домашню пташку і тварин. Але ця вигода заключалася в годівлі усім краденим з полів Там з під машини зерна відсиплять, з поля кукурузки наламаємо, соняшників мішками принесемо,… То так можна і худобу тримати. А от коли всі хорчі купувати для тварин, то це дуже затратне діло.
Зараз в селі ціна 15 грн. В магазині 20. І купців нема.
А козенятко звісно в мене буде. Давно на ваших заглядаюся. Вони якісь особливі. Але спочатку мамі на колоко назбираємо, щоб мама бігала. порхала к метелик у свої 67 років… а потім в мене буде козенятко моєї мрії. Або два… мрійниця.
Практично це мені вчора сусід сказав. «Якщо все купувати, як ви, - то дорого і невигідно.»
Сам не тримає нікого.
Самое выгодное в нашем деле - здоровье наших близких! Это стоит всех денег вместе взятых.