Доброго дня, поціновувачі натурального козячого сиру. Підходить день за днем до завершення цей важкий рік, який приніс смерть, горе, розруху.
Настрій у всіх не святковий, але життя продовжуеться. І потрібно жити далі, не зациклюючись на тому жахітті. Потрібно дякувати нашим мужнім захисникам і… жити далі. Натрапила на слова Віктора Франкла це австрійський психотерапевт, який вижив у нацистському таборі. " Першими зламалися ті, хто вірив, що скоро все закінчиться. Потім ті, хто не вірив, що це колись закінчиться. Вижили ті, хто сфокусувався на своїх справах, без очікування того, що ще може статися.»
Тож давайте будем займатись своїми буденими справами і як щороку готуватись до весни, купувати насіння овочі та квітів, планувати грядки та клумби, і, звичайно, на свята тішити себе та своїх рідних приємними дрібничками - подарунками та смаколиками.
Маю на продаж трохи крафтового козячого сиру. Асортимент цього року не дуже великий, але що є. Можу запропонувати сир який зрів 6-7 міс, є трішки 5 місячного пастушого та невелика кількість зрілої бринзи.
Ціна на витримані сири 6-7 міс, 70грн. за 100 грам
Прянні кульки 60грн. за 1шт.
Бринза зріла 45 грн. за 100грам
При бажанні замовника сформую сирні сети для нарізки на сирну тарілку.
Замовивши мій сир ви отримаєте насолоду від споживання натурального , смачного продукту, а я зможу докупити зерна, макухи та висівок для кізочок , щоб вони сито та комфортно жили до весни.
Замовлення в Ізяслав привезу особисто, в інші міста , як завжди, відправлю НП. Замовлення можна зробити по вайбер 0675898906 або в особисті повідомлення.
Гарного всім дня, мирного неба!Тримаймося!
Фото добавлю згодом… щось інтернет поганенький.
Добрий день! Маю на продаж масло козяче по ц1н1 700грн за 1кг