Продаються козинятка ( козлики та козочки) 50- 75% АН, Хмельницька обл

Поїхала сьогодні маленька Даруся до нової мамки. Щасти тобі малявочка, вирости гарною молочною козою, у тебе є всі для цього задатки! :kiss: :kiss: :kiss:

9 лайков

Сьогодні у мене день проводів моїх козодіток у нові домівки. Поїхала в новий дім і Лама і два козлики.Довгого і продуктивного життя вам!

7 лайков

В продажі лишилась одна кізочка Доярочка і кілька козликів.
Козлик 1, англонуб 75%

Козлик 2 50Х50 ламанченуб(генетично комолий/

Козлик 3 68,5АН/ламанча (генетично комолий)

Маленький Дарій 75 АН/заанен.потрібно зробити нові фото, він уже не дуже й маленький :wink:

9 лайков

Ця козочка вже продана?

Доярочка ще чекає свою господиню :slightly_smiling_face:

1 лайк

Ох и красавица ваша Доярочка. И как вы решились продать?

2 лайка

Ну фсеее, умовили, Доярочка залишається вдома. :see_no_evil: :see_no_evil: :see_no_evil:

Вона і сама, видно, не хоче покидати нашу домівку. Вчора чекали потенційних покупців зранку у малої горошки все Ок, перед самим приїздом гостей вона запоносила і так гано і саме головне без всякої на те причини, зрозуміло, що козочку в такому стані я не продам. А до вечора без всякого мого втручання знову горошки посипались. Ось і скажіть, що це випадковість.

Ростиме Доярочка м у нас разом і Любавою та Забавою.І мені як ніяк а допомога. :wink:

Козлики продаються, хлопці лютневі вже гарно знають свою справу.

7 лайков

Дивлюсь на своїх козликів і дивуюсь. Залишились самі красені , залишились ті про яких думала. що розїдуться в першу чергу.

Купили тих, про яких думала, що у них зовсім мало шансів. Але вони наважились підійти до покупця і пошкрибти його копитом,позаглядати в очі, посмикати за сумку чи полу одягу ї … вибір зроблено. Продались самі комунікабельні :grinning:

Дійсно " Не родись красивой, …"

14 лайков

Эта тема была автоматически закрыта спустя 29 дней. В ней больше нельзя отвечать.