Продам сформоване стадо Кіз село Підмонастирок, Радехівського р-ну, Львівської обл.

Продамо стадо з 44(кози та козли- рогаті і без, породисті - 24 дойних кіз) та 20 молодняка. Разом 44.
Дана ціна- це опт ціна 112 000 грн, якщо продавати в розбдіб виходить по 126 000 грн.
Скидка 14 000…
Ціни в роздріб:
Ціна - від 2,5 тис. грн. Залежить від кількості молока за день та породи. Більше 2,5 л.- вартість 3000 грн.
Пропозиції на продаж Кіз

23 дойних кози + 20 молодняк(сформоване стадо) 4000 $.
23 дойні кози – 2500$
Одна коза 1 % Ламанч-= невказана. Господарі продадуть після всіх-останньою.

Місце знаходження:село Підмонастирок, Радехівського р-ну, Львівської обл.
Бажано самовівіз, або домовлятись із нами про доставку.
тел. 0679918226 - Оксана, господиня господарства;
тел. 0962753205 - Василь, господар ферми.

9 лайков

А де ви знаходитесь?

Добрий день! Знаходимось в с. Підмонастирок, Радехівського р-ну, ЛЬвівської області. Наш хітір поблизу Лопатина знаходиться 7-км від нього.
А що саме вас зацікавило?

Зацікавило де ж таке поголів’я знаходиться. І дорогувато, як на мене. Коза з 2,5 літрами 3000 це дорого, якщо вона щей не породиста.
По якій ціні у вас вівці?

1 лайк

Наташ, смотря когда 2,5 литра и при какой кормежке. Если 2,5 сейчас, то запроста на пике может быть и 4л.

4 лайка

кози є породисті, це первісти, хто цікавить- телефонуйте , все розкажемо)

За три тис продаються кози 50% ламанча. Це мій син подав ( щоб зрозуміли чого я втручаюся). Кози в основному відсотковки ла манча та англонубійські. Дешевше,за 2,- 2,5 продаються прості., їх тільки чотири.

1 лайк

ВІвццематки- від 2,5 - до 4 тис грн. (ті, що дорожчі- 50 % процентів суффолки ). Є чисті романівські, є змішані з бараном 100% суффолк

Добавьте, пожалуйста, местонахождение в название темы.