Продам козочок Київська область Обухівський район

Карамелька знімається з продажі,

1 лайк

продала чи залишила собі ?

Лада все-таки лишаю собі, вирішила проблеми проблемами, а лишати себе частинки щастя, кожного дня бачити , гладити ці мордашки. Віришила лишити 4-5 козочок, поки вирішила остаточно стосовно трьох)

9 лайков

Я рада,що залишаєте,надіюсь,що не пожалієте,вона з дуже гарної лінії.

7 лайков

Щось не хочуть мої козочки покидати домівку (

3 лайка

Юл1чка просто зараз дуже холодно.та може з с1ном проблеми бути.Не переживайте головне щоб покупець був ваш.

5 лайков

А ти Ніколь продаєш чи вдома залишаєш ? Ти б конкретно фото виставила б тих кіз , що продаються ! Бо у мене сьогодні питали , але людині потрібна саме ламанча .

3 лайка

Ніяк не можу зробити фото , холодно, козочки вже майже тиждень в сараї, стосовно Ніколь ще не вирішила, за неї поки що ніхто не запитував, якщо лишиться вдома буду рада, уже звикла до неї, і вона до мене) Лишаю 4-5 козочок)

2 лайка

Сьогодні нарешті пофотографувалися, так що виставою фото козочок на продаж.

2 лайка

6 лайков

Перші два фото Мальвіна і Ельфа бронь до вихідних, Останнє фото Луна вільна ціна 1500 грн.

1 лайк

Ніколь ціна 1500 грн.

6 лайков

З чотирьох козочок дві чи три продаються і закриваю оголошення.

1 лайк

Кокос залишається вдома

4 лайка

Інна @Varvara закрийте будь ласка оголошення) Ура , ура , чоловік дав зелене світло на козюль, сказав більше не вмішується) Навіть дав добро на поповнення, з весни починаємо будівництво Нового Сарайчика, я уже й план намалювала)

26 лайков

Очень рада за Вас, Юля :slight_smile:

6 лайков

Ой супер, Юлечка! Я рада и за тебя и за козюль. И за такое развитие событий! Желаю, что б все задуманное исполнилось :heart:

5 лайков

А як я рада)) Треба користуватися момент поки дають) бігаю по сторіночках, малявок роздивляюсь) А Сарайчик уже сниться

14 лайков

Дякую Людочка за побажання, надіюсь так і буде)

4 лайка

Юлечка, самая классная на сегодня новость! Ура!

14 лайков