Продам качок на плем'я, інкуб. яйце мускусних качок (Німеччина) Житомирська обл.

Є 10 вільних яєць по акційній ціні. Завтра відправлення. Кого цікавить - телефонуйте

Є 10 вільних яєць по акційній ціні. Відправлення в четверг. Кого цікавить - телефонуйте

6 лайков

Продам 13 мускусных утятСнимок_2020_07_13_17_11_57_895

5 лайков

В кого ще не завершився сезон інкубаціх? - звертайтеся

Є інкубаційне яйце - ціна акційна

Є 12 коричневих каченят

3 лайка
4 лайка

Цікавить качур!Ще актуально купити?Якщо качка з другої лінії,то можна і парочку.
Мій номер телефону:0679554386

1 лайк

Завтра відзвонюсь

1 лайк
3 лайка
1 лайк

9 лайков

Добрый день, на весну нужны утята, реально передать перевозчиком, и цена утят, и сколько возьмут за перевозку?

Добрый день. Куда нужно передать?

Винница 16 символов

Передать можно. Но проще сейчас семейку подрощеных передать. А весною будут свои утята. Но делайте как Вам удобнее Тел/вайбер 0508128814

3 лайка

Доброго вечора.Для новеньких можна більше інформації😉Куди можете передати(Цікавить Київ),яка ціна качок?Чи є шанс що будуть каченята без інкубації?

Доброго дня. На Київ (метро Житомирська) поки можна передати. (Скоро планується відоядження). Сім’я 1+2 молодих вартує 1500грн.Тел/вайбер 0508128814
99,9% Що висидять каченят самі.

5 лайков

Полностью согласна с Вашим мнением исходя и из своего опыта содержания мускусных уток, никогда и ничем не пропаивала. У них действительно сильный иммунитет, главное обеспечить соответствующие условия содержания и корма.

3 лайка