Продаємо 2 козлика народжені 6 січня. Папа і мама ламанчі.Киівська обл Богуславський рн с Ісайки. За одного 500 грн.
ну не вмію красиво написать а можливо ціну маленьку поставили. Козликів виставили тільки з 100% пари всих решта в нас шашлики. Сміємось з чоловіком каже як ми то іздимо за багато км по козликів на племя і не дешево а наших красотуль ніхто не хоче. да напишу що на батька іхнього приіздили з усього району подивиться такий красень був!
Малыши красивые. Сколько мама дает? Кто их предки?
Так покажите его родителей, - это возможно и подтолкнет кого-то на преобразование.
Родители без документов но это не портит удоям мамы стабильная трехлитровка попробую сфоткать вымя. Папу из Германии так как предыдущии хоз. занимались пер. машин и кози у них тоже привезеные . Это из слов хозяев! Дети папы еще не доятся жду окотов.(врать не могу) Но кто брал козликов от пары зааненских очень довольны надеюсь и эти козлики себя оправдают. Ну как то так.
А кізоньок маєте ?
Іменно від цієі пари нема. Сама рада б такій кізочці.
Добрый день, Елена! Я по поводу козлика. Папа хорош, а маму покажите? У мамы какой окот? Рогатый? Как долго можно подумать? До 23?В Киев получится переправить?
Доброго дня Іра! Попробую маму сфоткать. У неі третій окот. козликів ще будем держать бо всі хто хоче придбать ждуть окотів але не більше двух неділь. на рахунок передать не пробувала.
Доброго дня, Елена, хочу купити маленького козлика, можна Ваш № телефону?
добрий день! 0678783523.
Поіхав один козлик сьогодні аж на Полтаву! Хай буде хорошим хазяінам прибутковим щоб наробив дуже красивих і удойних кізок!
Лєна, а ти не хочеш поміняться цапиками? У мене теж ламанчик. Кров поміняємо.
НУ ше в рижулі буде від бяші мож. Другий козлик сьогодні поіхав в Запоріжьку обл. Так і розіхались хлопці ламанчі по всій Украіні. Дякую форуму! Тему можна закрить.
А підкажіть на Полтаву козлика передавали чи за ним приїжджали, якщо це не секрет