ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Вот же ш интриганка! Я уж думала поздравлять :thinking:

повторяется прошлогодняя история. :imp: наверное, хочет стать колбасой

А чому так?
Я вже теж слідкую за Мурашкою, тут напружений трілер в слайдах :grin:
Моїй сьогодні 152 дні, діти ходором ходять, а мамаша совісті не має :upside_down_face:

6 лайков

Ох , дівчата , прощупати не вдається , нікого не чую … та жодного разу толкатні не бачила .

у мене так не получиться , всі по окремих вольєрах сидять .

схоже , що так … втратили просто півроку … намагалися дати їй шанс стати нормальною козою . Сьогодні 153 дня … дарма чекаємо … :sob: :sob: :sob:

1 лайк

Вы что, всего 153 дня, чего на козочку наехали? Узи же делали, насколько я поняла.

3 лайка

@Ekl Наташа , може будеш в моїх краях Обухівщини ? - заїдь до мене , може просвітимо її ще разок ?!

Лада, вы чего кипишуете? Даже в календаре окотов у нубийских коз окот проставлен на 154 день)

4 лайка

Я тоже думаю что в этот раз Мурашка не профилонила,скоро родит.Просто она толстенькая и из за ее жирка детки не видно как шевелятся.

3 лайка

Я думаю, что пока я доеду, она уже родит. Я сейчас в Харькове. Но если не родит, приеду

Не могла, мы ее смотрели дней на 40. Там четко срок виден.

2 лайка

Короче, Мурашка ни сном, ни духом, готовится к окоту, донашивает беременность, а ее тут уже чуть ли ни резать собрались! :crazy_face:
Дайте ей спокойно родить!

16 лайков

Лада, як ви там з Мурашкою? Я тихенько читаю, хвилююся. Бо за цей час у мене вже дві козочки окотилося, ще одна з невідомим терміном лишилася.

1 лайк

154 день … хфігура не міняється , нічого не опускається … вимені немає , а апетит є … я растроєна дуже , бо так полюбила Мураху , мріяла як вона буде доїтися …
Цікаво те , що коли по УЗД у Забави ( білої переярці ) показало один плод , то так вона одну кізку й народила , раздоїлася , тепер ширина спини пішла у вим’я та молоко , і Забава тепер класна коза .
А у Мурахи ми з Наташею чітко бачили два плода … ну от де вони ?! Невже засохли ?

2 лайка

Лада, а живота що зовсім немає, не виглядає як вагітна?

Ладуся, подожди ещё растраиваться.Ну сроки же + - 10 дней,как бы они там засохли?Ещё будем надеяться на лучшее.

3 лайка

Screenshot_101
Покажу білу Забаву . Тепер вона не кубікРубіка .

Да ти що ?! Там такий квадрат Малевіча , що я навіть руками повністтю її обхватити не змогла . Але живіт у неї і був , півроку тому вона така сама приїхала від Марини … тобто не змінилася зовсім … але ж була надія , що народить .

9 лайков

Лада, а під хвостом?

Screenshot_112
Screenshot_113
Під хвостом без змін , хвіст без змін , бока без змін , вим’я без змін … я нічого не розумію , сподіваюся з останніх сил .

8 лайков

Лада, у вона то жиропа-жиропою, але, як на мене , то живіт то у неї виділяється

7 лайков

ну не схоже щоб козенята

Таки там хтось є. Чекай.

3 лайка