Кравивущие женихи! Как бы хорошо подошел моим красоткам
Якщо вона комола , то це не її наречені
А рогаті вже заброніровані .
Мои обезрожены
Ну так Алена надо посмотри какие арки и в арках тоже порядок
да, рыжик вообще обалденный, шея мощная, , да еще и суслик… Алена, вам НУЖЕН такой жених!
Ладусь, а Конфету твою чей-то и не вспомню…
Конфета від Сими та Дизеля , шоколадна суслічка , вона виросла у моїх друзів , і от вони уїхали рік тому в Іспанію на зовсім , а Конфету мені вернули та ще й з собою їй дали три прицепа сіна + 100 віників . Богата наречена ! Піду пофоткаю її , ввечері добавлю .
Чоловік давить на мене … коли вже дозволю різати козлів . тягну час як можу . Але ж розумію , що як не на цьому , то на наступному тижні …
А у нас навпаки. Я все наполягаю, а чоловік тягне резину. Але теж на вихідних прийдеться попрощатися з деким.
Принц та Конфета ( шоколадна в червоному нашійнику )
на фото вим’я пусте … воно мабуть повним не було жодного разу , бо два насоси досі працюють )
А це попала мені в кадр Карамба ( Терра + Дизель ) , вона сестра Таллєра @babushka-11 і от тільки нарешті завагітнила від Принця … поки він не почав жити з ярками - жодна з них явно не гуляла !
Ой Ладуся эти козлы меня с ума сведут.Такие красивые,статные
А твой Принц ,и впрямь красавчик,одна шея чего стоит.Любо - дорого смотреть на таких животных.
Блин, Ладусь, ну до чего козлики красивенные! Слюнки текут… Было б кому своих на котлеты пустить - обязательно бы забрала которого-нибудь. А так - три козла… Посмотрим, если и в этом году
Таллер ушатиков выдаст - точно на колбасу
На жаль він не правильно підібраний для Вашого стада . Треба сусліка , тоді проколов не буде !
За це він дякує своїм батькам
Бусінці та Єлісею привіт ! @zoia1
Ну от … знайшов мій дорогенький шоколадний суслік Дизельович нову домівку ! Їздили сьогодні в гості до Люди @Mila_koza , тепер вона його мама Сподіваюся йому у тебе , Людочка , буде добре !
Да зовём его Амарок , степной волк… хотя бегал сегодня по лесу со всеми и не мог понять зачем
Ну привыкнет я надеюсь, хотя козлики ж у нас отдельно и не пасутся с козами, но так как он новенький решили ему окрестности показать.
Спасибо Лада вам с Юрой, что привезли малого. Парень отличный будем расти и радовать потомством.
Амарок Дизельович
ім’я супер , нехай тепер росте великим !