ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Дизель просто обалденный, любуюсь им!

1 лайк

Дізеля ? Так , зроблене літом .

1 лайк

В цьому році зробимо ще фотосессію Дизелю та всім дійним козам .

3 лайка

Я о тебе, Ладусь) смотрю, раздетая…:scream:

:rofl: :stuck_out_tongue_winking_eye: ааа … але чесно кажучи я вже так ходила , були жаркі деньочки нещодавно .

1 лайк

Носики-курносики :heart_eyes:, справжн ламанчульки, люблю їх! :kiss: :kiss: :kiss:

Ладусь, вітаю і гарних ручок хлоп’яткам!

1 лайк

Точно , Зоя , тепер і я бачу різницю між малятами ламанчатами та малятами нубо-ламанчатами … носи дууже відрізняються .

1 лайк

Ого! Горячая девушка…

А у нас Конфетка народила ! І знову 2 козла сусліка , ще й комолих та білих . Батько Принц , але білий колір проскочив від білої бабусі ламанчи .

7 лайков

д .н. 23 .04 . 2020 мама Конфетка ( комола суслік ) + тато Принц .

Тепер четверо майбутніх кавалерів ,або шашликів ) гоняють вольєром .

36 лайков

А ще ми обезрожилися !

30 лайков

Які вони гарненькі :hugs:. Лада, вітаю з малятками, хай швиденько знайдуть турботливі ручки.

4 лайка

Які ж вони всі хорошусенькі! Мамам молочка побільше!

1 лайк

Дякую , дівчата ! Козенята дійсно гарні , жаль , що не всі вони знайдуть свої гареми . :thinking: Але ж і м’ясо нам потрібно .

Лада, как у вас обстановка с пожарами? Надеюсь что все нормально?

Ліси начебто не горять , а от вчора в старих Безрадичах хати горіли … дотла … жах .

1 лайк

Ворде говорят нашли того кто поджог.

Нарешті я дочекалася народження останньої малявки в цьому сезоні . Отже , Вайра ( від @Lesnaya ) народила від Принця ( від @zoia1 ) дівчинку - суслічку - одинця , рогату , вага 4,2 кг , біла з невеличкими чорними крапками ( поки мокра толком не роздивилася … ) . Народжувати я допомогала , бо башка настільки велика була , що ніяк не проходила , а коли ми пройшли голову , то вся прошмигнула наружу за 1 секунду . Дівчинка буде в продажі !

34 лайка

Поздравляю Лада с завершением окотов .Хороших ручек малявочке. :rose:

2 лайка

Лада вітаю Вас з таким чудовим закінченням окотів(козочка ще й суслік, богатирша).

3 лайка