Ой Ладочка, чтоб бог берег его! И остальных людей! У меня у мужа дочка в полиции работает!
Дякую , Іванночка , молюся щоб Бог беріг Україну від нечисті та напасті !
Обмеження в КОЗИНІ

Від сьогодні, з 29 березня, з метою недопущення подальшого поширення COVI-19🦠 та уникнення епідемічних ускладнень серед населення, запроваджено додаткові обмежувальні заходи на території смт КОЗИН, а також с. Лісники, що поруч з Підгірцями.
И это что все в изоляции и с сел выезжать нельза и в’езжать тоже?
Что говорят?
Сумна історія( нефахоаа влада, невидимий ворог, невідповідальні люди(
Можна , але на блокпосту будуть перевіряти температуру та питати куди їдеш
Уряяя ! У мене сьогодні забрали козлика від Лайми та Дизеля
Люди приїхали аж з Дніпра , що правда по справам мимо … але ! Я не буду його каструвати , уряяяяяяя ! Я так сильно хотіла знайти хлопчику гарем !
Сьогодні , 17 .04.2020 народила двух козликів Ізабела - першокотка, від Дизеля . Черно-білі , рогаті , доволі крупні ( ще не важила ) , один ельф , інший суслік . Якщо є бажаючі - звертайтеся
Привет Лада! Заглянула на твою страничку и влюбилась в твоих коз. Хочу спросить тебя в какую цену твой козлик ? И как обстоят дела с доставкой в Полтавскую обл?
Дамы, все продажи и их обсуждение сами знаете где.Козий рынок.
Завтра зроблю фотосесію , а на
підемо через тиждень , після обезроження !
Красота какая родилась,самых хороших ручек малышам.А котяра явно подзапылил своим окрасом маленьких ламанчат,сразу видно что родственники.
Розсмішила Аня , взагалі то це молода кішка сірого кольору . Я знаю , що моя камера в телефоні іскажає постійно кольори …
Да уж, красавцы лобастые такие. Хороших им ручек. Жаль, что карантин и с деньгами туго. А то б забрала себе безухого:no_mouth:.
Які Лада у вас гарнюні всі)) Гарних ручок та козликам))
А я не відразу зрозуміла, що то кішка:face_with_hand_over_mouth:. Козенята класні! Голови такі, як булави. Я вже на форумі говорила, що кози навіть якщо дуже класне фото, у житті завжди красивіші, кольори інші, більш насичені.
Это фото прошлогоднее?