Привіт всім гостям моєї сторіночки - сьогодні у мене щасливі розповіді !
Юру мого спочатку забрали , а потім відправили додому чекати визову по його військовій спеціальності . Ви розумієте ?! Тобто не гребуть всіх подряд , аби було , а шукають військових спеціалістів по запиту від бригад та полків . А тут мені 50 рочків наближається , ну і користуясь запуском кіз та коханим чоловіком рядом , я вирішала за ті кошти , що пішли б на святковий стіл для рідні та друзів , поїхати у коротку мандрівку в Карпати ( обожнюю гори ) .
Дякуючі нашій подрузі Маринці @Magura , яка знайшла нам кімнату у сусідки ( бо я хвилювалася за хворі ноги мого Юри і що він високо на гору не зайде ) , ми добре облаштувалися та кожного дня нам було дійсно зручно повертатися з гульок ( Буковель , Ворохта , Яремче ) бо Татарів у самому центрі туристичного трикутника !
Вразила реакція Принця на наші голоса - він ще нас не побачив , а почав мекати . А потім у нас була зустріч і обнімашки , це ж треба … рік пройшов , як Принц на курорті , серед нового стада , з любящей господинею , а все одно мене не забув - терся як кошенятко !