Не спішно шукаю гарні руки для своєї Афіни. Кізонька мого розведення. Мати коротовуха Аврора ( Венера+Дізель від Лади Кухар).
Батько Персик (75/25 Ан/заан від Інни @Varvara).
Генетично рогата, знерожена в дитинстві термоакаутером.
Другий окот. Перший разнопола двійня, другий два цапи. Вим’я без карману, дуже гарне кріплення, зручне, легкодійне. Зараз дає 4л при двуразовій дойці. Голос низький, але якщо сита та нагуляна, не кричить. Не б’ється. До чужих ставиться з пересторогою. Треба буде знайти з нею спільну мову та любов.
Причина продажу її стрибучість. Так як ми живемо на чужому орендованому обісті, в мене немає ні можливості , ні бажання виставляти нові високі загороді на чужому подвір’ї. Тому мушу шукати їй нову родину.
В телефоні якась функція, що не можу фото на форумі ставить. Тому, кому цікаво, пишіть на вайбер 0665907865
Дорого, тільки в гарні руки
Афіна копія своєї матері , вим’я красиве , дійки зручні . Особливо в цій лінії мені подобається короткошерстність та спокійний характер .
Я реально здивована за своїми дівчатами від Терри та Венери я такого не наблюдала .
Так, Афіна дуже, дуже класна. Стрибучість їй, мабуть, від батька дісталася. Бо більше ніхто не стрибає, як Бубка.
За дівчинку внесли залог.
Афіна знов в процесі пошуку.
Людина зважила все та вирішила, що кози не дадуть їй глядіти онуків в Києві.
Потрібно або онуків до кози, або козу до онуків. І всім буде добре.
Бажаю найкращих ручок для кізки.
Мабуть ,це ще неї мамка,гарних ручок.
Дякую.
Так, я також вирішила, що це не ті руки. Всю ніч думала як їх відговорить.
Якщо що, то " такая корова нужна самому"
Шикарна дівчинка! Не віддавайте кому попало!
Іринко, це вам послання було.
У мене сьогодні була подібна ситуація. На сьогодні коза доється однією дійкою і дає 2.1л за добу, хоча було і три, але сіно закінчилось і немає вже де купити, тому удій упав.
Довго розпитувала покупательниця, а потом каже, я за 2 заберу, бо дає дві літри. Я сіла обдумала ситуацію, і вирішила нехай кізка дома залишається. Єдина Латтеріна лінія, ще й у неї густе молоко, краще я сиру наварю з нього.
Тому іноді потрібно обдумати, а чи правельно ми робимо що продаємо цю тварину.
Как обухом по голове
Ира, ну, уж раз решила продавать, то выбирай для этой принцессы только самые лучшие ручки!
Цём её в носик от меня
Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.