Продаються процентні альпійські козочки і козлики. Територіально - Тернопільський р-н. Цифри процентів я вказувати не буду (я не впевнена як все ж таки їх правильно рахувати) Просто напишу тут все те, що знаю про своїх кіз. Можливо є якісь запитання, то відповім без проблем
Дітки відлучені від кози і вигодовуються з соски маминим молочком. Завдяки цьому дуже ручні і орієнтовані на людину. Люблять застрибувати на ручки і всюди куди получиться) Перевіряти кишені вони поки що ще не вміють, але це справа часу - поки що не встигли) На голову залазять вже, але там довго не сидять і ножки не звішують) Коротше, хто візьме собі такого енерджайзера то величезний позитив і козотерапію отримає на додачу)
Вода, сіно, солома, сіль, овес, трухлявий пеньок в них у вільному доступі. Бачу, що пробують “на зуб” і їдять вже все)
На жаль, я без машини, тому бажаний самовивіз малят.
Номери для звязку: 066 454 62 92 (вайбер, ватсап), 097 798 56 85 - Ольга
А тепер до справи - перший до вашої уваги Тато.
Батько в усіх козенят один. Альпієць, був придбаний на фермі Мукко.
(на фото йому 6 міс)
Далі буду доповнювати інформацію козами і їхніми малюками.
19 лайков
Зірка
Зірка, зараз народила четвертий раз 10.03.21 трійню, 3 козлики.
В минулому році після 3 окоту, після обезроженя, 4-5+л. молока. Без роздою, перший місяць на трьохразовому доїнні, а далі увесь час дойка була два рази на день.
По словах продавця: процентна альпійська коза, з процентами нубійської і ще трошки зааненської породи.
Фото з минулого року, в різний час лактації- літом, восени і на станку.
Перший козлик від Зірки - 1500 грн.
Другий козлик від Зірки - 1000 грн.
Ласка
Ласка (донька кози Зірки і зі слів продавця від нубійського козла), рідна сестра кози Басі.
Зараз народила вдруге 06.03.21 трійню -1 козочка і 2 козлики
В минулому році після 1 окоту 3,5+л. молока. Без роздою, перший місяць на трьохразовому доїнні, а далі увесь час дойка була два рази на день.
Перший козлик від Ласки 1500 грн.
Другий козлик від Ласки 1000 грн.
Далі буде…)
34 лайка
Гарненькі!
А козичок не плануєте на продаж?
1 лайк
Дякую! Так, і козочки є. Просто вчора вже не встигала усе виставити. Зараз покажу.
2 лайка
Бася
Коза Бася. Донька Зірки і рідна сестра Ласки (ці кози вже показані вище)
Минулого року після першого окоту вона давала 3,5+ л молока. Без роздою, перший місяць на трьохразовому доїнні, а далі увесь час дойка була два рази на день.
Зараз 12.03 народила вдруге. трійню - 1 козочка і 2 козлики.
Фото Басі
Козочка від Басі - 3500 грн
Козлики від Басі. Вони як у приказці " Двое из ларца, одинаковых с лица" дуже схожі між собою - трохи різні відтінки) Правда їхня мама пожаднічала, і подарувала їм лише одну пару кульчиків на двох. А вони, як і належить братам поділились) От і мають кожен по одному кульчику і навіть з однієї і тої самої лівої сторони) І сфоткати їх було майже неможливо… Ще й сонце періодично ховалось… Фото які є…
Перший козлик, темніший - 1000 грн.
Другий козлик, світліший - 1000 грн.
12 лайков
Манюня
,Манюня,коза в альпійському типі. Главкоза хоть і комола від народження. Не є родичка інших моїх кіз.
З удоєм після третього окоту в минулому році 5+ л… Без роздою, перший місяць на трьохразовому доїнні, а далі увесь час дойка була два рази на день. Знаю зі слів продавця, що в неї було колись дівоче молоко. І у її дочок також, в три місяці вже починало рости вим’я.
В мене вдома в запуск іде дуже неохоче, важче від інших кіз…
Зараз народила в четвертий раз 13.03.21 тройню. 1 козочка і 2 козлики. Батько козенят альпієць, його фото з самого верху теми
Козочка від Манюні - 2500 грн.
Перший козлик від Манюні - 1000 грн.
Можливо комолий, за два тижні роги ще не прорізались.
Другий козлик від Манюні - 1000 грн.
Можливо комолий, за два тижні роги ще не прорізались.
20 лайков
На вчорашній день Зірка встановила рекорд надою поміж моїх інших кіз - 6.017 л. (народила 10 березня, тобто 35 днів назад)
На сіні і зернових. Без зелені і випасу у цей час, тому думаю що це не межа. Це не для того щоб похвалитись, а те що є насправді. Тож якщо комусь цікавий козлик від такої мами - звертайтесь, поки ще є така можливість. Дуже б хотілось для них хороших люблячих ручок
16 лайков
Безподобні кози і козенята,жалко що козлики.Хай повезе їм з мамами,а Вам так держати.Куди люди подівались,козлики чудесні,мамки суперові.
7 лайков
Спасибі Віро за теплі слова і побажання, дуже приємно що вам сподобались мої кізочки
1 лайк
Обидві козочки в резерві, на вихідні мають поїхати до нового дому
Ще для продажу залишаються козлики.
6 лайков
Эта тема была автоматически закрыта спустя 63 дня. В ней больше нельзя отвечать.