“Sunny farm” Солнечная ферма

Magnificent Barbi

А це наша мама.
изображение

43 лайка

47 лайков

Сьогодні трошки свого врожаю. Люблю гриби, але в нас зазвичай ростуть в більшості маслюкі. От чистити їх, ще довше чим збирати :slight_smile:

37 лайков

Вау … крутооо … обожнюю маслюки , і чистити також :wink: :grin: а ми все не виберемося в ліс …

2 лайка

А я б знайшла час для лісу, але у нас 3 місяці нема дощу. Які там гриби :sleepy:

1 лайк

А ми не вибираємося, самі ліс садили біля себе, а гриби це приємний бонус :slight_smile:

7 лайков

Звісно , у тебе бонус в тому , що крім тебе їх ніхто не визбирає :rofl: :rofl: :rofl:

5 лайков

Це да, але потрібно тиждень не випускати овець, бо вони також гарно збирають :slight_smile:

1 лайк

На тиждні поїхав останній козлик в свою нову родину. Всі дітки знайшли люблячих «батьків». Чекаємо тепер нового сезону, залишилося чуть менше 3х міс :wink: І знову почнуться не доспані ночі, пелюшки, пляшечки,… :slight_smile:

19 лайков

На скільки ж вони прекрасні, на стільки ж і отруйні!
Але вродило в цьму році гарно :wink:

44 лайка

Да, у нас тоже целые поляны. Женя говорит почему не белые, а они… говорю потому что те уже в корзине у грибников ))

3 лайка

Кажуть знатоки, що після появи мухоморів обов"язково будуть білі. Перевірте. У нас ще ніяких нема, навіть поганок.

4 лайка

Посмотрим :slight_smile: ещё и дожди прошли приличные, после обеда сухо :slight_smile: радует это.

1 лайк

Зараз поки що дощі ідуть, на вихідних перевіримо :slight_smile:

2 лайка

Ваши масштабы и подход к делу впечатляют.

2 лайка

Мухоморы на самом деле очень лечебные

2 лайка

Спасибо! Но про маштабы вы преувеличиваете :wink: У нас всего 10 козочек :slight_smile:

5 лайков

:astonished: оце так … а я чомусь думала , що 20 – 30 голов у тебе вже є .

2 лайка

Я не только о козах, а в целом.

1 лайк

Ладусь, ти дуже про мене гарної думки :wink: В мене аппартаменти на 10 кіз і 3 козли. Я тримаю себе в руках.

5 лайков