Наши малявочки-шиншилята
О ще й шиншили! Іра чого у тебе немає?
Немає страусів і корови
))у мене були страуси)
А коровка росте)
Іра я знаю де страуси є!
Ну все, Наташа, ти перемогла! Шуткую
Світланко, я також знаю де, ще й не далеко від мене. Але я люблю наші газони, не хочу приносити їх у жертву. Да і мороки з страусами трохі є.
Але не зарікаюся!
Іринко, дуже вдячні тобі і твоїм рідним за гостинність! Все, як завжди, вище всякої похвали. Ти мене спонукала знову закохатися у своїх баранів. Чоловік вперше відмітив, що кізоньки у тебе дуже гарні. А так він а.н. не визнавав. Успіхів і процвітання!
Танюша, дякую! Вибачте що все в бігах! Надіюся що зустрілися не останній раз!
Тільки що в Києві пройшов шикарнючій дощ, навіть злива! Молюся, щоб пішов ще 50 км по Житомирській трассі :), полив травичку, козкам на сіно.
А у нас в Одесской обл такой шикарный дождик был, что даже и пыль не везде смыло, но зато вчера в Одессе ливень асфальт поливал. Может даст Боженько нам завтра еще дождика нормального.
А у нас в районі по всіх селах, навкруги, дощі пройшли, а у нас лише холодним вітерцем повіяло… А так всі рослиники питоньки хочуть.
Ира,а у нас тучи кругами ходят…и безрезультатно
@mihajlovna, @Mariana, дівчата, в нас на хозяйстві як Бермудський трикутник, вскрізь дощ, а там немає. Тільки що дзвонила мамі, вона з шлангом стоїть досі, поливає. Але все такі маю надію що буде цей «1й» дощ, ну хоч пиляку хай змиє.
В Киеве затихло все, с окна приятно пахнет свежей прохладой, надеюсь и к вам прийдет это счастье!
У нас индекс села 44666, толи в цифрах дело, толи дожди просто нас обходят стороной почти всегда, 1 км за селом может лить а у нас нет
Значит мы в этом не одиноки, вроди бы и радостно, если бы не так грустно!
И у нас жара.полный штиль. Сейчас на градуснике +18. Дождя тоже очень хочется.
Так, так по Житомирській трасі, далі
на Шепетівку, а звідти уже до нас… З нетерпінням чекаєм дощику.
Точнісінько як про нас написано
Дивлюся погоду на сайті Гісметео (англійською), там карти всякі є, і, в основному, не брешуть. Цей сайт єдиний показував нам дощ, то ми хоч сіно закинули на горище. А то був би йому повний капец.