Дорогенькі,рідненькі,я Вас не забула!
Я завжди там,де я потрібна.
Я Таню вже продзвонила,але вона не відповіла,напевно зайнята.
0679554386
0505099558
Мої номери.Я на звязку.
Ми три доби майже без світла, та й зв’язок поганий. Я на ФБ рідко буваю, часу на інтернет зовсім не вистачає. Добре що Валя тут, значить будемо з насіннячком
Доброго вам часу. А як подивитися асортимент насіння? Пора вже прикупити, а то невідомо, що там далі буде, краще запастися.
Робити замовлення, зараз, краще за телефоном. Бо світло, або по-хвилиннно, або відсутнє повністю.
Але навіть в таких умовах я вже з насіння, замовила у телефонному режимі і вже отримала.
Дякую Валюша за оперативність та гарне обслуговування.
Я, взагалі, ненавиджу телефон, не люблю розмовляти, замовлення люблю робити по інтернету, і відбувається це дійство не один день. Мені треба вивчити всі новинки, які пропонують, потім скласти список чого хочу, а потім повидаляти все “зайве” до тієї суми, що можу собі дозволити.
Скидаю посилання на групу(дві неділі назад створила).Кормові ще не закидала,а так по пакетованому можна пробігтися.
Щиро дякую Сніжаночка за відгук.Я стараюсь.Сьогодні повідомив менеджер про підвищення цін на насіння і захист рослин.Які будуть ціни НОВІ,буду знати вже з нового року.А пока маю,Ще встигла закупити і по якості ,і по цінах хороших.
Валентина, доброго дня, може у вас є списком файлик, що є в наявності? Ненавиджу фейсбук, і там знайшла тільки декілька фото того, що у вас є.
Доброго дня!
Покажіть, будь ласка, асортимент тут, або у файлі, бо з фейсбуком не товаришую
Не бійтесь заходити у фейсбук. Там все зрозуміло. Нажміть на ссилку вище і ви попадете на Валентинину сторіночку. Там багато аслртименту і ціни написані.
Я не боюся:-) Питания зручності та звички. І, мабуть , версія фейсбуку для телефону і для ПК відображають зміст сторінки по-різному.
Я теж з телефона дивилась. Але ще не зібралась з замовленням.
Я вже все замовила, і насіння, і засоби захисту для рослин, і грунт для висіву розсади.
До речі, засоби захисту у Валі дуже надійні, беру вже декілька років, не підвів жоден. Дуже задоволена, все без підробок.
У цьому році, навіть грунт дуже гарний замовила і отримала за два дні після замовлення. Я навіть не сподівалась, що ціна буде менше ніж тієї весни, та й доставка безкоштовна. Валюша поділилась посиланням на продавця і я маю найкращий грунт на ринку України.( Посилання можна знайти у групі на Фейсбуці)
Валюша, велике дякую. Гарних продаж.
Давайте сюди посилання, будь ласка. Не розумію я того вашого фейсбука, сама огидна соціальна мережа.
Будь ласка.
Якщо зацікавить, то треба звернути увагу на те, що безкоштовне замовлення тільки до 31січня.
Оце так ціна, капець. Щось я не готова такі гроші на грунт витрачати(
Як на мене, то це грунт для людей які на продаж саджають квіти чи ще якісь рослини.
Мені дуже підходить козячий перегній. Я з осені собі мішечок набрала. Коли потрібен занесла в дім, нагрівся і висіваю помідорчики на підвіконні.
Я також використовую перегній, сама стара куча 4річноі витримки накрита щоб не вимивалися поживні речовини, він вже переточений черв’яками, в нього структура розсипчаста, як у торф’яного ґрунта. Добавляю трошки золи, трошки землі з кротовин, і вже занесла у відрах у тепле приміщення, потім у великій каструлі ставлю на грубу для пропарення.
Завжди розсада гарна, яка посіяна у такий ґрунт.
У великі стакани для перевалки підрослої розсади вже накладаю не пропарену таку саму суміш.
І взагалі козячий перегній добре перепрівший, - то дуже цінна річ для саду та городу!
Може й дорого, якщо прирівнювати до грунту з городу. Але в тому році, не у цього продавця, була ціна більше 600грн. за мішок 70 літрів. Так, що сьогоднішні 430 по відношенню до курсу - це не дорого.
Я з ним ще не працювала, але дуже розчарувалася у тих грунтах, які брала раніше. Дуже вже у нас багато патогенів, та й компост особистого виготовлення не вражає результатами і потребує додаткових вкладень у вигляді протруйників, прожарювань та знезараження.
А тут завжди результат стабільний. Я краще на насінні зекономлю, буду мати гарний старт і вражаючий ранній урожай без труднощів.
Це, як порідні високопродуктивні кози - зразу вклався, потім маємо результати.