Продам козочек 50% нубийских + 25% зааненских, родились 19.02.2020, Коза-юа, Житомирская обл.

Экзамен на готовность к самостоятельной жизни сдали :relaxed: 12 дней.

35 лайков

Не сложилось у покупателя с деньгами. Обе козочки снова в продаже - ждут новых хозяев :slightly_smiling_face:
Козочкам 17 дней.

1 лайк

Та да. Покупця підставили “друзі” і зп затримали, ще й за свій рахунок мають відправити… І я просто нема слів як розстроєна… Приготувала місце, домовилась за все… :sob: Не так те, що на гроші підставили, як що кізочок не забрала :sob: І все по суті в перед день до поїздки… Просто нема слів… І я, виходить, підставили продавця… Просто…

3 лайка

Ну що ж поробиш - буває. Може іншим разом обставини складуться кращим чином :wink:

А дівчата, я сподіваюсь, не засидяться :slightly_smiling_face:

5 лайков

Спробували зняти відео :slightly_smiling_face:

12 лайков

Свежие фото

20200308_140331 - копия
20200308_140334 - копия

25 лайков

темная просто прелесть, я бы купила! Но…
Хороших и добрых ручек малышкам

2 лайка

А я бы продала :rofl:

11 лайков

Сьогодні у хліві задумалася, що вперше в житті у минулому році купила породисте козеня. Серцем вибрала тварину у Олі, нічого в цьому не розуміючи. Дивлюся на свою Уртіку і бачу, що це порода, краса, грація, молочність, характер - усим задоволена на 100%. Мені пощастило, що я обрала для себе кізку від Олі. Тепер аналізую, що тварина повністю відповідає заявленим відсоткам породності (часто козоводи з досвідом кажуть, що АН більше ніж 50% у моєї Урті🙂), а саме головне тварина приїхала здорова, доглянута, провакцинована. І ціна доступна кожному. Якщо буду купувати тварин з інших господарств, то перші в списку,Олю, це Ваші кози. Дякую!
P.S. Завжди маємо підтримку Олі як ветлікаря😊

16 лайков

Темненькая девочка прям грация!

1 лайк

Спасибо :rose: Она очень старалась привлечь к себе внимание :slightly_smiling_face:

Дуже дякую за комплімент :rose: :blush:

Це дуже приємно чути :hugs: Наш Єнісей типовий нубієць, а процентні зааненки мають переважно прямий профіль, тому козенята отримують файні вуха і тіло від тата, а мами не заважають проявлятися горбинці на носі :slightly_smiling_face:

2 лайка

На дівчаток бронь :slightly_smiling_face:

11 лайков

Дівчатка вже прибули на нове місце :slightly_smiling_face:
Новини про народження нових козенят дивіться на нашій сторінці та слідкуйте за новими оголошеннями :wink: Найближчі окоти 20 та 24 березня :hugs:
А цю тему можна закривати :lock:

14 лайков

Так, ми дома, досліджуємо територію кухні)

14 лайков