Экзамен на готовность к самостоятельной жизни сдали 12 дней.
Не сложилось у покупателя с деньгами. Обе козочки снова в продаже - ждут новых хозяев
Козочкам 17 дней.
Та да. Покупця підставили “друзі” і зп затримали, ще й за свій рахунок мають відправити… І я просто нема слів як розстроєна… Приготувала місце, домовилась за все… Не так те, що на гроші підставили, як що кізочок не забрала І все по суті в перед день до поїздки… Просто нема слів… І я, виходить, підставили продавця… Просто…
Ну що ж поробиш - буває. Може іншим разом обставини складуться кращим чином
А дівчата, я сподіваюсь, не засидяться
темная просто прелесть, я бы купила! Но…
Хороших и добрых ручек малышкам
А я бы продала
Сьогодні у хліві задумалася, що вперше в житті у минулому році купила породисте козеня. Серцем вибрала тварину у Олі, нічого в цьому не розуміючи. Дивлюся на свою Уртіку і бачу, що це порода, краса, грація, молочність, характер - усим задоволена на 100%. Мені пощастило, що я обрала для себе кізку від Олі. Тепер аналізую, що тварина повністю відповідає заявленим відсоткам породності (часто козоводи з досвідом кажуть, що АН більше ніж 50% у моєї Урті🙂), а саме головне тварина приїхала здорова, доглянута, провакцинована. І ціна доступна кожному. Якщо буду купувати тварин з інших господарств, то перші в списку,Олю, це Ваші кози. Дякую!
P.S. Завжди маємо підтримку Олі як ветлікаря😊
Темненькая девочка прям грация!
Спасибо Она очень старалась привлечь к себе внимание
Дуже дякую за комплімент
Це дуже приємно чути Наш Єнісей типовий нубієць, а процентні зааненки мають переважно прямий профіль, тому козенята отримують файні вуха і тіло від тата, а мами не заважають проявлятися горбинці на носі
На дівчаток бронь
Дівчатка вже прибули на нове місце
Новини про народження нових козенят дивіться на нашій сторінці та слідкуйте за новими оголошеннями Найближчі окоти 20 та 24 березня
А цю тему можна закривати
Так, ми дома, досліджуємо територію кухні)