Продам козлика ламанча К-Святошинський район 500 грн

Продам козлика ламанча 100%.
Був придбаний разом з іншими козами у “Пані коза” на виріст ).
Так як потім купив собі дорослого козла цей козлик став якби і не потрібним.
Тим більше почав до дівчат приставати, а закривати його окремо від них немає де. Загін для козла один і вже зайнятий. Тільки морока з ним.
Козлик перспективний. “Пані коза” залишила його собі на виріст, але все стадо розпродували то ж і цього козлика продали.
Зразу кажу мені він якийсь маленький, хоча дуже активний, гарно їсть, кіз ганяє і пристає.
Ціна 500 грн.
IMG_20201117_102301|666x500

11 лайков

11 лайков

Треба мені мого Павлика кудись прилаштувати. Не хочу на м’ясо. То ж зменшу ціну в два рази. Тепер хай буде 500 грн. Аби забрали

3 лайка

Як би Ви ще його вагу зміряли , зріст … та точну дату народження , щоб розуміти . Бо на фото він виглядає недуже … маленький сильно .

Дату народження точну не знаю. Забрав разом з іншими козами. Попередні власники тримали його собі на племя і самі точно сказати не можуть. Важить 17 кг. Зріст завтра поміряю.

12 лайков

Ну, хороший крепенький козлик! Михаил, Вы ещё сзади его сфотографируйте, чтобы арку и “богатство” его рассмотреть могли покупатели получше! :slight_smile:

Я колись писала,привезли мені козлика ламанчу піврічного 15 кг.Білий ,обезрожений,крепиш,але не виріс.То ми на камінчик ставили його,попарував всіх кіз своїх,сусідських,ні одного збою.А через два місяці мав 30 кг,трошки вітаміни колола,поїла фракцію АСД2 і він вимахав такий козляра.Жив в.мене три роки і ще його купили на плем’я.Так що думаю в.нормальних руках він виросте.А козлик гарний.Хто має де,збережіть його.І ще мав хорошу генетику,дочки гарно доїлися.

4 лайка

ок. дякую за пораду. вже не перший раз читаю про “арку”. що воно таке?
про “хозяйство” ясно :wink:

поміряв. висота козлика 51 по холці, 65 по голові

2 лайка

6 лайков

Арка - это вид ног сзади, поставка ног. Если ножки стоят широко вверху, где яички, где место для вымени у будущих дочек, то он передаст такую арку дочерям по наследству)
На последнем фото видно, что арочка вроде хорошая. Но такие фото нужно делать на уровне его роста (присаживаясь), а не сверху, тогда обзор будет лучше.

3 лайка

спробую завтра ще пофоткати

1 лайк

Це йому 2 місяця всього ? Я ж бачу , що геть малий … Чому собі не ростите ? Ой … дочитала … то він набагато старше ? Судячі по рогам - мабуть місяців 5-6 ?

2 лайка

купував три місяці тому вже таким як на фото. точного віку від продавців не добився

6 лайков

рожища … будуть огого … жаль , що не росте козлик , можливо він має карликів в роду ?! Питання риторічне … Не до Вас , Михайло . Просто люди тримають же мікроламанчі , от мабуть цей козлик саме такий .

2 лайка

Эта тема была автоматически закрыта спустя 91 день. В ней больше нельзя отвечать.