🍅Приватна колекція. Продаж насіння томатів високорослих сортів.

Пропоную на сезон 2025 насіння томатів та перцю, вирощених у с. Літки Київської обл.

В цій темі будуть представлені високорослі сорти томатів.

:tomato::hot_pepper:Приватна колекція, томати та перці, понад 100 перевірених смачних сортів :tomato::hot_pepper:

Кому потрібне насіння, пишіть у вайбер або в особисті.

Вартість 30 грн пакетик з 25 насінин.
Відправляю Новою поштою.

Тел/вайбер

натисніть тут щоб побачити номер

067-508-02-08

4 лайка

Червоні томати екзотичної форми

Один з улюблених сортів Пузата хата

Цей помідор – ранньостиглий, індетермінантний сорт. Дуже врожайний
Вирощувала у відкритому ґрунті та в теплиці.
У в.г. кущі нижчі, приблизно 1,5 метри, а у теплиці більше 2,5 м.
Вела у два-три стебла.
Помідори дуже смачні, соковиті, ароматні, солодкі, не водянисті.
Шкірочка щільна.
Смакують свіжими, не тріскаються у консерваціі, зберігають свою чудернацьку форму і у квашеному вигляді. Томати гарно зберігаються після збору, не розтріскуються.

Пузата хата прижився у мене і на грядках і на столі, став однинам із улюблених сортів.

7 лайков

Томати з жовтими плодами.

Один із улюбленців Серце Ашхабада

З цього сорту почалась моя любов до вирощування помідор, а насіння мені колись надіслала наша форумчанка Сніжана.

Насіння у плодах дуже мало, і це єдиний недолік цього унікального жовтого красеня, а все інше просто ідеальне: солодкий смак, врожайність, завʼязування плодів.

Вирощувала Серце Ашхабада у теплиці і у відкритому ґрунті, і зʼясувала що в захищеному грунті йому краще, навіть із північної сторони теплиці у напівтіні добре вʼяжеться.

5 лайков

О теж дуже обожнюю цей сорт, смачний і “мясистий” :muscle:, всім рекомендую спробувати його :+1:

1 лайк

Дуже рада, що вам сподобався.

1 лайк

Дівчата, може хто допоможе з насінням огірків? Чотирі рокі питаюся з купованого щось виростити, на різних сайтах брала, і дуже дороги, і дешевше - жодної ознаки якогось сорту нема, росте шо попало. Відчай бере, скільки грошей, труда - і все марно. Воно то огірочки є, але з 5 різних сортів все однаковісеньке росте, не дуже рясно та й ззовні ніякє

1 лайк

То ви не саджайте п’ять :wink: Може вони у вас перепилюються один з одним і виходить щось середнє :thinking:
Спробуйте наступного разу один, максимум два сорти :slightly_smiling_face:
Ви як купуєте, які берете? Самозапильні?

ранійше завжди саджала різні сорти і все було добре… Так, брала самозапильні. Доречі, в мені така думка теж приходила в голову, тому в цьому році пару кущиків посадила окремо, далеко від основної грядки. Результат той самий - виросло незрозуміло що

Я зараз купую лише гібридні огірки з великих проф.упаковок. врожай завжди гарний.
А сортові вже давно не беру, бо у маленьких пачках зараз бо зна що.
Правда є у мене один сорт. Але цьому огірку вже майже двадцять років, і кожного року я збираю своє насіння. Назва його Фенікс.
Висіваю завжди весною разом з гібридами, на одну грядку, ростуть на шпалері. Ніколи не переопиляються, завжди Фенікс є Фенікс. Але по-скільки Фенікс сорт, який має багато чоловічих квіток, він є гарним опилювачем для запилення гібридів. Можливо через це у пазухах формується по 4 і більше огірків.
Фенікс пізній сорт. В жарку погоду плодоносить погано, а от коли холодне літо, або восени - те що треба.
Весною сію гібриди, деякі саджаю щепленою розсадою для ранніх врожаїв. А Фенікс посіяний у травні порадує, коли гібриди відплодоносять.
От такий у мене конвеєр : у травні щеплені дають плоди, як найраніше. Потім з насіння вступають у плодоношення, а Фенікс буде радувати до осінніх стабільних морозів, бо приморозок переживає на шпалері нормально.
З гібридів люблю Маренгу, Капрікорн, Бйорн та ін. Але тільки з професійних упаковок, які продають на штуки, бо це насіння для фермерів.

2 лайка

Танюша, вибач не побачила, що це не про овочі тема і написала. Але видалити не піднялася рука. Перенесіть у потрібну тему.
ВИБАЧТЕ.
Дівчата та хлопці, ця тема про продаж, а не про запитання.

3 лайка

я також приношу вибачення, але мій пост був про те, що я хочу купити якісне насіння огіирків, думала, можливо у Танюші є

1 лайк

Дівчата, все ок. Тему створила, а часу не хватає щоб сорти усі викласти та гарно описати кожен сорт, думаю це робота не на один рік :grinning:

На рахунок огірків. Роблю так само:

І ще збираю насіння з купованих гібридів, якщо воно дозріло звісно, бо частіше в них насіння пусте, і сію на пробу, якщо врожаєм задоволена то сію і наступного року але F3 вже не збираю, бо F2 хоч і врожайні, але не дуже схожі на материнські плоди.

В мене є Сніжани Фенікс, я також збираю з нього насіння і щороку восени з огірочками.

5 лайков

Добрый вечер, Таня!
Эта фраза - почти исчерпывающий ответ на вопрос: коротко о себе
Это насчёт дисциплины, последовательности, системности…
Дай Вам Бог здоровья и сил, вдохновения а ещё хорошей погоды и сказочных урожаев!
Скажите пожалуйста, а Алого мустанга у Вас часом нет?
И из всех тепличных высокорослых, какой по Вашему опыту самый ранний, а какой - самый растянутый в плодоношении?
Спасибо!