🌞 Пошив постельного белья на заказ по индивидуальным размерам и предпочтениям

Не маю можливості подзвонити.

Здається, вона писала, що поки проблеми з телефоном, тому зайти не може. Допис був на фб

Я знайшлася і знову тут. Були проблеми і з компом і з телефоном, майже одночасно вийшли з ладу. Форум читала тихенько з чоловікогого телефону

Посилочку уже отримала, уже і користуемось. Юля, гарно дякую за гарну роботу. Юля, Ви дуже відповідальна та добросовісна людина.

Замовлення я зробила ще до війни. В круговерті останніх подій вже й забула про нього. А Юля памятала… будучи далеко від дому, маючи купу своїх проблем , вона знайшла спосіб щоб мое замовлення таки потрапило до мене. Юля ще раз дякую!Удачі Вам! Надіюсь, що незабаром все налагодиться, Ви повернетесь і ми знову будемо тішитись вашими виробами.

13 лайков

Доброго дня, мої любі дівчатка. Планую під час знаходження дома взяти тканину турецького походження. Можливо іншу. Сатин чи щось таке. Є трохи в наявності гарної бязі виробництва Словаччини, для діток.
Можу запропонувати свої послуги з пошиття постільної білизни. Якщо цікаво, пишіть.

11 лайков

Юльчик , це завжди цікаво ! З поверненням !

4 лайка

Я точно не встою і щось придбаю. Ваша постільна білизна найкраща!

2 лайка

Юля, а з тканин є щось в наявності?
Футболки ти не шиєш, часом?

1 лайк

Ні, зараз ще немає нічого. Тільки планую. Є дитячи. А для дорослих ще тільки вибираю, що купити. Зараз дуже якась не решуча стала.
А футболки не шию, нажаль.

1 лайк

Да Юля покупайте Сатин очень понравился хочу приобрести постельное

1 лайк