Осушувач “Клінодрай” для с/г тварин

Осушувач “Клінодрай”
Категорія: Для сільськогосподарських тварин
Універсальний осушувач з дезінфікуючими властивостями у тваринництві на основі мінеральних компонентів і ефірних олій, який володіє підвищеною поглинаючою здатністю. Працює проти грибкових захворювань, забезпечує стабілізацію температури тіла і підвищує життєздатність новонароджених тварин, покращує мікроклімат в приміщеннях, поглинаючи аміак і заспокійливо діє на тварин.
360.00 грн. / Мішок 20кг Виробник Україна Західна Ветеринарна Компанія
тел. для замовлень 0983426874

Вопрос тот же - каким образом он действует?

2 лайка

инструкцию если можно

Заманчивое предложение. Но. “осушитель для сх животных”?! Странноватенькое описание.
Или только мое воспаленное болезнью сознание кто зна что рисует?

3 лайка

Не, Ир, не только у тебя :slight_smile:

Застосовують у вигляді підсипки у вологих приміщеннях, або у точках де надмірна волога, де є велике скупчення тварин!Діє я к осушувач, попереджує розвиток хвороботворних бактерій, створює сприятливий мікроклімат для утримання тварин! При застосуванні вперше розхід 100 г/м.кв, при повторній обробці 50 г/м.кв.Можна застосовувати механічно на підстилку!

1 лайк

Засіб застосовують методом рівномірного посипання препарату поверхні дезінфікуючого об’єкту з розрахунку 50-100г/м кв. 1 раз на тиждень.

Підсушування підстилки для всіх видів тварин ( свині, врх, , дрх, всі види птиці, коні, хутрові звірі, дрібні домашні тварини).

  • Новонароджених поросят занурити у ємкість заповнену засобом.
  • Свиноматки та корови: обробка підлоги перед заплідненням і переводом в бокс для опоросу або отелу. Обробка денників, а також місць відпочинку тварин.
  • Всі інші тварини: обробка підлоги, кліток, вольєрів, гаражних приміщень, вигрібних ям, а також інших поверхонь, або територій на котрих знаходяться велика кількість тварин.

Не містить ніяких подразнюючих шкіру або шкідливих для зовнішнього середовища речовин.

Скажите, какой состав и где вы находитесь? Как с доставкой?

1 лайк

Українсько-Польське Спільне підприємство Західна Ветеринарна Компанія! м. Львів, вул Промислова 50/52! Доставка Нова Пошта, Делівері, Інтайм! При замовленні від 2000 грн,доставка за наш рахунок! На вет. препарати є реєстраційні посвідчення та сертифікати

2 лайка

Склад

  • Мідний купорос
  • Кальцію сульфат
  • Ефірні олії
2 лайка

Я правильно понимаю: эту субстанцию нужно просто насыпать сверху подстилки (у меня это опилки/солома) 100 гр на м2, а потом каждую неделю еще по 50 гр сыпать там же по свежей подсыпанной соломе? А когда убирать всю эту подстилку весной она годится для компостной ямы, а потом в огород?

1 лайк

Я так поняла, что да. Пользуюсь сейчас Клиносаном. Видимо, это аналогичная штука. Запах очень приятный, по инструкции - безвредный для животных и окружающей среды.

5 лайков

Так Кліносан і йодоклін та ж фірма виготовляє, я користувався обома, ефект сподобався, зменшення вологості, приємний запах, менша кількість мух, єдиний негативний для мене момент що підстилка на компостній ямі не гниє зовсім.

2 лайка

мне кажется что это не удобно…

1 лайк

Так! годитьться!