Привіт , Козовод ! Бачу , що давно не бачилися … війна … немає настрою писати . У нас все нормально , кози зараз в меншей кількості , але без них ніяк . Новий цап Техас від 100% Монтерея ( Лариса Гурова ягуся ) зробив вже козенят , всі дівчата вдома , а всі козлики в морозилці . Продажи немає , і це зрозуміло … люди не знають де будуть завтра .
І як дівчаток по екстер’єру, відрізняються?
Дуже рада тобі.
Лад, а молочка продається? Як продажі ?
Привіт , мій закинутий сторінка - будиночок ! Раніше ми тут всі жили , а тепер лише навідуємося у гості . Світ перевернувся і біль війни не дає розслабитися та насолоджуватися життям , як раніше . Кожного ранку ми просинаємося та дякуємо Богу і ППО за те , що живі , а потім дякуємо своїм рідним та нашим домашнім улюбленцям за те , що трохи відвлікають нас від постійного стреса , в якому знаходиться вся країна . Вже багато рідних для мене людей зараз захищають Україну , а деяких вже немає серед нас . Але ми все одно вистоїм , бо нам немає куди йти , вірно ? Ми в себе вдома ! Тож кріпимося , збираємо на фронт посилочки , донатимо та працюємо кожного Божого дня до нашої Перемоги !
Завтра у мене буде день народження і я замріяла зібрати кошти на fpv дрончика , щоб потім їм наш брат підбив ворожого танчика ! Так що якщо забажаєте мене привітати та кинути копійчину на дрон - запрошую написати в особисті повідомлення ( там надам свою карту ) . Фото звіт гарантую !
Так , ну а тепер , я повинна залишити в Козоводі свій відеоролик нашого вирощенного з любов"ю цапа ТЕХАСА . Багато хто з моїх підписників на ютубі вже його побачили , але ж не всі козоводи https://youtu.be/aH2eX-ISbnk?si=rMNRZNm5qyFdX9cY
Лада, з днем народження! Миру, здоров"я, успіхів!
Дякую , Оля !
Вітаю! На сир та на масло. У нас сьогодні також поповнення.
Чи у вашому господарстві відбулися якісь зміни, чи не було?
Лада, ви так само на базарі торгуєте?
Вітаю , Інно ! Дякую . В якийсь момент 2022-2023 років трохи опустилися руки , стадо зменшила . Але з того року знову почала собі залишати дівчат , і зараз маю 18 голів . Варю сири , торгую по вихідних на ринках , за рахунок цього і живемо . Ціна на молочку у мене висока , як завжди , бо постійно потрібно робили закупку сіна та зерна , преміксів та просто нам жити . Іншого виду заробітка вже давно не розглядаю .
Добре, що є можливість торгувати молочкою і що є де купити корма.
Нехай і далі так буде, процвітання вам.
Нажаль про процвітання речі не йде , поки не настане Перемога . Тримаємося на плаву , заробляємо на життя і допомогаємо нашим захисникам , серед яких вже не тільки брати , а й троє кумів та безліч знайомих . А ще , дуже хочу зберегти своє вже відбірне стадо безвухих кіз . Бо не буде де зібрати таких чудових тварин вдруге .
Гарне відео, гарні тварини.
Ладусь, ти молодець, вимова українська дуже добра. А на “суржику” майже ми всі розмовляємо.
От бачиш, є бажання і все виходить, навіть без акценту. А дехто каже, що тяжко, не можливо запам’ятати і тд.
Я вважаю, що якщо є бажання то все вийде.
Лад, а кроликами ще займаєшся ?
Привіт ! Дякую . Але писати мені легше . Просто дуже мало практики говорити . Ну нічого , прогрес є і це вже добре .
Кроликів я розпродала в 2022 році , люди досі дзвонять і клітки досі стоять . Не вигідно стало їх тримати , багато сіна дорогого йде , багато зерна … а ціна на кроленят впала вдвоє … так що , шкода мені дуже , 18 років пішло на розведення строкачів , нічого не поробиш … війна .