ОПГ «Ладні Ламанчі Обухова»

Я где-то уже писала про то же. Для меня ламанчи были какими-то не понятными, ушей не хватало :thinking:. Вообще в их сторону не смотрела, но когда увидела в живую, когда этт инопланетянки подошли и начали тыкаться в руки, заглядывать в глаза, я в одночасье пропала. А уж когда одна гордая лебедушка попала ко мне, все встало на свои места :hugs:

10 лайков

Вот вот и я о том же,все думала,как им бедненьким ветер в " дырки" ушные задувает,а это ж отиты и т.д.,все думала что какие то не доделанные,а сейчас насмотрелась на них у форумчан и уже любуюсь ,красивые и необычные,ещё и расцветками радуют :+1:

3 лайка

Завтра буде дуже щасливий день для двох козлят з мого господарства ! :wink: Що ж , чекаємо понеділка ! :heart_eyes: :pray:

20 лайков

Яка краса , а в мене ще манюня одна, влітку дали)

Лада, вже понеділок, розповідайте про

8 лайков

Отже ! Сьогодні з ранку я спочатку обезрожила , а потім ми відвезли у Київ маленького козлика-суслика від Лайми та Дизеля . Там зустрілися та поговорили про кіз з Галиною , яка про форум почула від знайомої тільки пару днів тому , а тепер можливо і сама зареєструється та буде вести свою особисту сторінку . Це новина перша !
А друга новина , що нарешті мій красень Шансон знайшов свою незрівнянну господиню Юлю ! Вона його врятувала від кастрації , тому бажаю тепер Шансону довгого та плодотворного життя в новій родині @retera !

58 лайков

Урааааа! Шансон буде жити, я чомусь так за нього переживала. Юля молодчинка!

10 лайков

Ура! Моя інтуіція мене не підвела! От я точно була впевнена що цього козлика заберуть! Хуууух😁

6 лайков

Да, классно получилось! Козликам долго прожить с хорошими козо-гаремами.

3 лайка

Ну , що ж … побалую вас ще одной новиною , хоч і ніяка вона не новина … хом’як мій мене переміг , і дівчата від Саманти та Принця обидві залишаються у мене на господарстві . Після прийняття цього рішення я обрала для них імена .


Знайомтеся :

  • біло-шоколад , суслік , обезрожена САМБА ;
  • шоколадний соболь , суслік , комола СОНАТА .
37 лайков

Я Вам більше скажу: ялинки біля старих хат мають голий стовбур. У кого по селах ялинки у дворі є, підтвердять. Соснові ліси для нашої місцевості не характерні, в нас більше верба, тополя, береза ( щоб там росіяни не казали). Сосна - продукт программ по залісненню ще з Екатерини, для флоту потрібні були. Тому висаджувалася ялинка, бо взимку де взяти вітамінки худобі? А так вийшов у двір…
На істину не претендую. Але других пояснень не маю.
В мене одні предки з брянщини, з глухих лісів, що починаються на Чернігівщині та йшли аж… аж,аж. Так от там сосни було! А ялинки висаджували на кладовищі. От там точно ялинку під домом не саджали, та й до цього часу аж жахаються, якщо запропонувати.

6 лайков

Тю, а ти шо збиралась їх продавати? Це ж перщі дітки Принца? Тобі не цікаво подивитись які будуть дівчата дорослі та молочні? Ну ти даєшь!

2 лайка

Танюш , розумієш , мені іноді Юра хвіст в дверях зажимає :wink: :grin: але як малі підрастають , то і він вже в них пропадає . Самба дуже швидко набирає вагу , вона типічна ламанча по фактурі , а Соната - то інша пісня ) це длиннонога , горбоноса , соболіна Принцесса ! Тому по ній в мене навіть сумнівів не було :hugs:

12 лайков

Ох, ці чоловіки)) то вони для порядку :joy: Мій теж то бубонить, то: а тобі вистачить кіз щоб молоком продавати і сир робити? :crazy_face: Кажу, скільки буде то все наше :grin:

9 лайков

Ялинка вважаеться деревом мертвих в багатьох культурах. А в практиці фен-шуй вона також не годиться, бо в неї голки, а фен -шуй цього не підтримує, в цій практиці листки добре, щоб були заокруглі і тд…

5 лайков

Сьогодні Шансон не кричав, але ну ніяк мені він не Шансон, вибачте Лада приклеїлося до нього Кокос) Ну такий гарнюня , рада що все-таки взяла) І дійсно як інопланетян)

13 лайков

Ой, Кокос, Кокосик… Замечательное имя

3 лайка

:joy: :joy: :joy: :joy: Кокос ! Прикольно ! Називай як хочешь , це ж тепер твій шоколадний заяць !

13 лайков

Молоко п’є ? Зерно їсть ? Марта як до нього ? Вже звикла ?

Сьогодні випив пів літра але поїв овес, комбікорм трошки і сіно жує) Марта ганяє( Він сьогодні вже до Тосі пристроювався і ганявся за нею , і Сніжка знасильнічав) До Лялі не пускаю так вони через перегородку вона в шоці , а він їй губи виручив і таке говорить)

9 лайков