ПГ Зефірка

Добрий вечір шановні козоводи. За два роки на форумі, я вирішила створити свою власну сторінку. І все через обмін подарунками :wink:, так би ще й досі ходила в гості до всіх, а сама без сторіночки.

38 лайков

Звати мене Наташа, мені 34 роки. В мене троє діточок, два синочка та донечка, і коханий чоловік. Проживаємо в селі, тримаємо господарство. Шість років тому купили власний будинок і тоді й завели кізоньок. Також є кабанчик, гуси, утята, кури, цесарки і на даний час все. Звичайно дві собаки, та 6 котів.

38 лайков

На даний час у нас 3 дійні кози, одна підліток і 5 малючків. Одні народились 23.11. інші 30.11. такщо мені вже весело. Кози звичайні дворяночки.

18 лайков

Наталя, вітаю з відкриттям сторіночки :rose:
А в якому регіоні проживажте?

1 лайк

Вітаю з відкриттям віртуального доміка.

1 лайк

Дякую. Проживаємо в Сумській області. Зоя у Вас на сторінці була, так цікаво а фото у Вас супер.

4 лайка

Дякую. Будемо спілкуватися.

1 лайк

59 лайков

Наташа з відкриттям сторіночки. Дуже гарне фото-показує,яка красива осінь і кізки також гарні.

4 лайка

Працюю в сільській бібліотеці, вже 10 років. Чоловік працює водієм КАМАЗа. Синочки навчаються в 11 та 8 класі, донечка у 2 класі.

16 лайков

46 лайков

Ця дівчинка в нас уже 6 місяців. Одного дня в травні місяці, вже під вечір чоловікові подзвонили з роботи хлопці ( водії), кажуть в полі ходить коза, приїдь забери. Поле від села далеко, що від нашого, що від сусіднього. Обдзвонили всіх кого можна з трьох сіл, ніхто козу не губив. Поїхали, забрали. Вим’я здоровенне, червоне ,пошелушилося. На шиї мотузочок - шпагатинка зв’язаний шнурочком. Худенька. Привезли поставили на карантин. 10 днів доїла і молоко виливала. Потім зробили аналізи і перевели до гурту. Думала ненадовго, може знайдемо господарів, а вийшло так, що назавжди. 2 тижні як покрила. Назвали Майка.

29 лайков

С открытием Домика :rose:

Повезло Козюле! Она Вас отблагодарит)) думаю она и есть Благодать :blush:

7 лайков

Дякую Таня. Вашу сторіночку дочитала за три дні, ви всі молодці.

1 лайк

З новосіллям. :coffee::cake: Ми сусіди по областям, я з Полтавської обл. :tada:

1 лайк

Дуже дякую. :blush: А я знаю, що ви з Полтавської. :wink: Хочеться в своє господарство додати породних кізоньок, так що коли переглядаю оголошення про продаж, зразу дивлюсь де хто проживає. За рік уже більш менш зорієнтувалася.

1 лайк

С новоселием! Вот что форум “животврящий” делает! Сразу и домик появился новенький! Красивенькие у Вас козки и осенняя природа такая яркая!

3 лайка

Дякую. Форум у нас найкращий, і форумчани як рідні люди. Таке враження, що знаєш кожного особисто.

5 лайков

Сьогодні від Юлії отримала посилку з постільною білизною. Красота. Радості немає меж.

18 лайков

А ще я займаюся ось чим. Дівчата в селі теж мають право бути красунями. Свято наближається, вчора і сьогодні попрацювала.

40 лайков