Меня в этом году местные корововоды начали подгружать темой, что у коз какая-то особо вонючая моча, и после коз коровы на выгоне пастись не хотят. Чтобы не гонял коз туда, где коровы пасутся.
А у вас есть такое?
Це просто конкуренція за випас. У нас також таке було, до війни. Але до таких хитромудрощів не додумалися, один кричав - я тут коней припинаю, не ганяйте, другому треба там кролям косити. Або ще щось таке.
У нас тоже контуженные, ходить по улице не разрешают. Конкуренция.
Зустрічала таку інформацію: корови не їдять після кіз тому, що кози відкушують траву нижче, чим корова може захопити язиком. Тому спочатку випасають корів,потім кіз, а далі варто чекати,доки знову все трохи відросте.
Странно. Наблюдала, что именно козы хватают поверхностно. С коровами сравнить не могу.
Дивно. Це майбуть писала людина, яка кіз не бачила і не бачила як вони вершечки спасають. Я з козами не ходжу на ту частину де пасуться корови по тій причині що там лисо, корови вигризли до самісінької землі і нам з козами там робити нічого.
Це все брехні. У нас ходили в череду корови з козами разом і усім хватало випасу.
Маю корову.і з власного досвіду скажу.що
це не брехні і не конкуренція.а дійсно має місце.якщо мова іде про випас на прив’язі.На вільному випасі тварини мають можливість рухатись по більшій території, а на припоні кози дійсно добре затоптують і перегадюють.корова там тільки нюхає і фукає.
А в мене питаннячко, чому це кози коровам заважають, а не корови козам? Можна подумати, після корів можна кіз випасать…
У меня одна корова ни за что не станет пить из ведра после козы.