Квіткові кози

Ви його для фітнесу продавайте, як тренера

11 лайков

:rofl: :rofl: :rofl:. Оце у вас пригоди!
Хай щастить малому мандривникові- фітнес тренеру!

4 лайка

Можете не поспішати. На пару днів пізніше - нічого страшного. Намажте їм смаколика на грудину. Будуть лизатися, перекинете на бік і знімете шви.

6 лайков

Дякую,Олю,за пораду.

Чекала, що окотиться Лиска, але сталось не так як гадалось, вночі окотилась трійнею її донька Ласка, подарувала нам дві кізоньки та парубка. Всі такі з характером, тільки народились і відразу лементують одне поперед одного. Мамка в шоціі від того лементу, сказала “фу…забирай їх собі.” Тож в ящику у нас нові ж

ителі
.

12 лайков

Дівчата, маю питання щодо Чеміспрею.Користуюсь цим препаратом вже багато років. Завжди він мав фіолетовий колір, довго тримався( з рук його зимти завжди важко) . Недавно придбала новий балончик а там препарат зеленого кольору,з рук змивається дуже легко. Тепер думаю чи не підробка яка і чи варто ним користуватись.хтось має досвід використання цього зеленого чеміка

2 лайка

Там на упаковці чеміспрей написано? Дезинфикуючих та протимікробних засобів багато, зеленого кольору також є, але вони не з оксітетрацикліном, а з іншим антибіотиком - хлорамфеніколом (або левоміцетином).

1 лайк

В мене дезинфектор пшикалка зелена. Працює добре. Купляла в Спільній меті. Написи на балоні іспанською, здається

Обидва діюча речовина хлортетрациклін Перший старий балон, другий новий

1 лайк

Я ще не бачила нового балону. Може і змінили. Багато змін останнім часов у Лівісто, і не на краще.

3 лайка

Ось і мене здивувало, випалювала роги, запш кала, а враження що вода чуть зафарбована. Провсяк випадок ще написала всім присипки антибактеріальної

А написи на плівці чи пропечатані на балоні?

А от цікава новина. На сайті виробника, Лівісто, немає чеміспрею, тепер він називається Орондо Спрей.
Висновкі робіть самі.
https://www.livisto.global/en/products/product/orondo-spray/986
Це сайт виробника, пошукайте самі, може я десь пропустила щось.

2 лайка

написи надруковані на балоні, наліплена паперова етикетка на які напис про сайт виробника дуже нечітко, не читається

1 лайк

Можуть бути барвники різні. Генціанвіолет і діамантовий зелений.

1 лайк

У нас теж зелений чемик, працює наче нормально. Теж бентежило що зелений колір, але брали двічі в різних місцях.

1 лайк

Дякую, трохи заспокоїли. Не хочеться на “пустишку” на поротись. Хоча цікаво що в балоні , коли

:thinking: